Lars har åbnet nyt fotostudie: Hader at blive fotograferet - elsker at fotografere andre

Her har Lars Rasmussen det bedst: Bag sit kamera. Foto: Peter Friis Autzen

Lars har åbnet nyt fotostudie: Hader at blive fotograferet - elsker at fotografere andre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lars Rasmussen hader selv at blive fotograferet. Men han elsker at fotografere andre. Nu vender han tilbage til sit oprindelige foto-fag.

Taulov: - Allerede da jeg var 12 år, gik jeg på aftenskole og lærte om fotografering. Og jeg fotograferer stadig. Hele tiden. Alt muligt. Jeg er fotomand 24-7, siger Lars Rasmussen.

Mandag 12. november åbnede han som The Wedding Photo på Adelvej 36 i Taulov.

Det er ikke første gang, Lars går fotografiets vej. Faktisk blev han uddannet som fotograf i 1984, hvor han blev udlært hos Vejsholt Foto i Fredericia. Siden kom han til andre fotografer og foto-butikker. Han har også haft sit eget, men i dag er han chauffør og tillidsmand hos Syddanske Vaskerier. Et job, han er glad for og fortsætter med.

I mange år har han fotograferet på fritidsbasis.

- Og nu, hvor jeg åbner igen, er det stadig som en sidebeskæftigelse. Det gør det lidt sjovere. Det her er min hobby, siger han.

Jeg kan fotografere alt, men fokuserer på bryllupper.
Lars Rasmussen, The Wedding Photo

Bryllupper og meget andet

I de nyindrettede lokaler på Adelvej - i samme bygning som Den Gyldne Sax - kan Lars især fotografere børn, kæledyr og baby-serier.

- Egentlig er bryllupsbilleder det, jeg fokuserer mest på. Men studiet her er liiige lille nok til dét. I øvrigt ønsker ingen at få deres bryllupsbillede taget i et studie. Det skal være udenfor, i kirken eller den slags, siger Lars.

Ud af de mange tusinde fotos, han har knipset gennem årene, er netop et bryllupsfoto, det han er mest stolt af.

- Det bedste er det her, siger han og viser et foto frem: En gom står i gummistøvler ved en vandkant med fiskestangen fremme, mens bruden står på bredden bag ham med brudekjole, buket og en meget stram mine.

- Det foto er jeg stolt af, siger Lars.

En stemning skal formidles

At fotografere er en livsstil for Lars. Også når han er på aftentur om sommeren, ude at træne et af ungdomsholdene i Taulov Skærbæk Idrætsforening eller bare omkring i andre sammenhænge.

- Det hander om at give en stemning fra øjeblikket videre til den, der ser på billedet. For mig ligger kicket i at få øje på motivet, siger han.

Pudsigt nok er Lars ikke meget for selv at blive fotograferet.

- Nej, jeg kan ikke holde det ud. Jeg ser altid så dum ud, siger han og rydder lidt febrilsk op, selvom der ikke trænger til det.

Til sidst accepterer han dog et øjeblik på den "forkerte side af kameraet".

The Wedding Photo holder kun åbent på bestilling.

Lars har åbnet nyt fotostudie: Hader at blive fotograferet - elsker at fotografere andre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce