Lys forude for skrumlende kørsel: Snart lægges trafikeret indfaldsvej om

Asfalten på Snoghøj Landevej lod meget tilbage før sommeren 2018. Efter asfaltmaskinerne havde været i gang og lagt ny asfalt fra Snaremosevej til Røde Banke, så var det blevet meget bedre på en stor del af strækningen, mens det viste sig, at omkring 800 meter vejbane var så ujævn, at den nye asfalt skal fræses op og lægges om. Arkivfoto

Lys forude for skrumlende kørsel: Snart lægges trafikeret indfaldsvej om

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Asfaltselskabet NCC skal lægge en del af Snoghøj Landevej om efter den nyanlagte asfalt sidste år udviklede sig til et vaskebræt. De kommende måneder vurderer NCC, hvor meget ny asfalt der skal lægges.

Erritsø: Når asfaltfirmaet NCC kører maskinerne frem på Snoghøj Landevej til maj, så er det cirka et år siden, de sidst kørte på strækningen.

Det arbejde, de udførte for et år siden, blev efterfølgende dumpet af Vejdirektoratets jævnhedstest på en strækning af 800 meter. 700 meter vejbane ind imod byen og 100 meter den modsatte vej.

Arbejdet skal laves om for NCC's regning, og beslutningen sidste år var, at asfalten skulle lægges om til foråret. Men selv om forårstemperaturerne har meldt sig i februar, så kommer det først til at ske til maj.

- Vi vil ikke igangsætte så stort et stykke asfaltarbejde, førend vi er mere sikre på et stabilt vejrlig, oplyser chef for Vej og Park i Fredericia Kommune Marianne Jensen.

Vi vil ikke igangsætte så stort et stykke asfaltarbejde, førend vi er mere sikre på et stabilt vejrlig.
Leder af Vej og Park i Fredericia Kommune Marianne Jensen

Asfalt af og på igen

NCC går i gang med at fortage jævnhedsmåling af Strandvejen/Snoghøj Landevej de kommende måneder.

- På baggrund heraf fastlægges endeligt, hvilke delstrækninger der ikke overholder kravene, og som derfor skal asfalteres igen. Affræsning og ny asfaltering vil forventeligt ske i maj måned, vurderer Marianne Jensen.

Asfalten var næppe tør, før bilister på strækningen klagede over buler på vejen. NCC og Fredericia Kommune vurderede i juni, at de tydelige bump i asfalten ville jævne sig med tiden, men en måned senere dumpede Vejdirektoratets jævnhedsmåling strækningerne.

Forklaringen fra NCC var, at det var de tidligere reparationer af asfalten under det nye slidlag, som var årsag til ujævnhederne på vejen, og i kombination med den meget varme periode arbejdet blev udført i kunne det være årsag til, at vejbanen på flere strækninger føles som et vaskebræt. NCC indvilgede i at lægge asfalten om, hvor det vurderes nødvendigt.

Lys forude for skrumlende kørsel: Snart lægges trafikeret indfaldsvej om

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce