Mor og datter har overtaget pølsevognen på Axeltorv: - Det er fedt at styre det selv

Selvom den nye snack chili cheese tops er populær, er der er trods alt grænser for, hvor meget man kan tillade sig at eksperimentere med udvalget i en pølsevogn. - Man kan godt lave nogle nye ting, men man skal i hvert fald holde fast i det traditionelle kort ved siden af, siger Betina Hindbo. Foto: Peter Leth-Larsen

Mor og datter har overtaget pølsevognen på Axeltorv: - Det er fedt at styre det selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Betina og Nicoline Hindbo er de nye ejere af pølsevognen på Axeltorv. De har sat nye retter på menukortet og holder åbent til klokken 3 om natten i weekenderne.

Fredericia: Betina og Nicoline Hindbo er ikke bare mor og datter. De er også begge med til at drive en pølsevogn. Den samme pølsevogn vel at mærke.

De købte i november af Keld Hansen, som havde drevet den i knap tre år.

- Jeg har tidligere arbejdet med handicappede og heste, men jeg har en sygdom, der gør, at jeg ikke altid kan arbejde så meget. Derfor tænkte vi, at vi kunne købe en pølsevogn sammen, og så har jeg mulighed for at hjælpe til, når jeg kan, siger Betina Hindbo.

For 18-årige Nicoline Hindbo er det ikke nyt at stå bag disken i pølsevognen på Axeltorv. Hun var medarbejder under Keld Hansen, men det er trods alt noget andet selv at være ansvarlig.

- Det er fedt at styre det selv, men der er mere arbejde med at få vagtplanerne til at gå op og handle varer, end jeg havde forventet, siger Nicoline Hindbo, der sammen med fem deltidsansatte primært skiftet til stå bag disken.

Nicoline og Betina Hindbo overtog pølsevognen i november efter Keld Hansen, som havde drevet den i knap tre år. Inden da ejede Hans Christian Guldager pølsevognen i over 26 år. Foto: Peter Leth-Larsen
Nicoline og Betina Hindbo overtog pølsevognen i november efter Keld Hansen, som havde drevet den i knap tre år. Inden da ejede Hans Christian Guldager pølsevognen i over 26 år. Foto: Peter Leth-Larsen

Står udenfor og bestiller

Et af de nye tiltag, ejerskiftet i pølsevognen har ført med sig, er, at den holder åbent indtil klokken tre om natten både fredag og lørdag. Her kan de festglade i bylivet få stillet deres sult med en ristet hotdog, burger eller som noget nyt chilli cheese tops. De små, runde friterede kugler af smeltet ost og chili er hurtigt blevet populær blandt kunderne - især i nattetimerne.

Både Betina og Nicoline Hindbo kan godt lide variationen af de mennesker, der kommer ind for at spise hos dem. De synes også, det er sjovt, når stamkunderne kommer ind, og personalet gerne selv skal kunne forudsige, hvad de ønsker at bestille.

- Der er også nogle, der står udenfor og råber ind, når de skal bestille, fordi de ikke vil afsløres i at have været her ved at lugte af pølsevogn, siger Betina Hindbo med et smil.

Og så er der de kunder, der gerne benytter sig af nogle af de mange slangudtryk, som de klassiske retter har.

- Der er nogle, der griner, når jeg ikke forstår det, men mange gange kan man godt regne ud, hvad det er, selvom man ikke kender udtrykket, siger Nicoline Hindbo.

Betina Hindbo og datteren Nicoline overtog i midten af november pølsevognen på Axeltorv. Som noget af det første ændrede de på åbningstiderne. Hver fredag og lørdag kan man nu stille sulten i hotdogs og burgere til klokken 3 om natten. Foto: Peter Leth-Larsen
Betina Hindbo og datteren Nicoline overtog i midten af november pølsevognen på Axeltorv. Som noget af det første ændrede de på åbningstiderne. Hver fredag og lørdag kan man nu stille sulten i hotdogs og burgere til klokken 3 om natten. Foto: Peter Leth-Larsen

Mor og datter har overtaget pølsevognen på Axeltorv: - Det er fedt at styre det selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce