Næste år står det klart: DLG holder rejsegilde på nyt hovedkontor torsdag

Sådan kommer DLG's hovedkontor på Ballesvej i Snoghøj til at se ud, når det står færdigt i løbet af næste år. Illustration

Næste år står det klart: DLG holder rejsegilde på nyt hovedkontor torsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I løbet af næste år kan grovvareselskabet DLG tage sit nye hovedkontor på Ballesvej i brug. Torsdag holder parterne bag det store byggeri rejsegilde.

Snoghøj: Torsdag middag bliver der holdt rejsegilde for DLG's kommende regional- og hovedkontor på Ballesvej 2 i Snoghøj. Her skal over 300 ansatte arbejde.

AP Pension står sammen med grovvareselskabet DLG og totalentreprenøren NRE Denmark for det 7500 kvadratmeter store byggeri, som der blev taget første spadestik til i slutningen af oktober i fjor, og som skal stå klar til indflytning i løbet af 2020, når DLG forlader sit nuværende hovedkontor på Axelborg i Københavns centrum.

Adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, ser frem til at kunne fejre rejsegilde for det nye DLG-hovedkvarter, hvor AP Pension er bygherre og investor, og hvor DLG lejer sig ind i.

- Med rejsegildet markerer vi en milepæl i opførelsen af DLG's kommende regional- og hovedkontor. Det er et særligt byggeri, vi opfører for DLG, der med sin placering i Fredericia og tæt på Lillebæltsbroen er placeret i et knudepunkt i Danmark. Vi har indgået en lang lejekontrakt med DLG, der er med til sikre attraktive afkast til gavn for kunderne, fortæller Peter Olsson i en pressemeddelelse.

Borgmester Jacob Bjerregaard, der deltager i rejsegildet, ser frem til at følge den fortsatte opførelse af regional- og hovedkontoret.

- Det er et spændende projekt at følge. Jeg glæder mig til, at vi i Fredericia Kommune kan tage imod de mange DLG-medarbejdere, der kommer til at have deres daglige gang i Fredericia, siger Jacob Bjerregaard ifølge pressemeddelelsen.

Hos DLG glæder man sig over endnu en markering i opførelsen af regional- og hovedkontoret.

- Det er en stor glæde, at vi nu kan holde rejsegilde på vores kommende hovedkontor. Vi er nået langt siden november 2017, hvor vi offentliggjorde planerne om at flytte fra Axelborg i København. Det er det største forandringsprojekt i DLG's historie, og det er helt centralt for os og vores fremtidige udvikling, siger koncernchef i DLG, Kristian Hundebøll.

Næste år står det klart: DLG holder rejsegilde på nyt hovedkontor torsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce