Nervepirrende ventetid for fans: Nu rykker vi op på lørdag

HK Ultras har mere end fordoblet antallet af medlemmer i år. Flere fans blev hængende efter kampen for at være klar til at fejre en eventuel oprykning. Men konkurrenterne fra Tønder vandt også, så afgørelsen blev udsat. Foto: Søren Gylling

Nervepirrende ventetid for fans: Nu rykker vi op på lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter søndagens sikre FHK-hjemmesejr blev en hård kerne af fans hængende i hallen. På livescore og mobiler fulgte de konkurrenterne fra Tønders kamp. Hjælpen udeblev, men troen på oprykning er stor. - Nu tager vi den på lørdag, sagde formanden for HK Ultras.

Fredericia: En spontan oprykningsfest var søndag tæt på at bryde ud i T. Hansen Arena.

Men Fredericia HK's trofaste fans må vente lidt endnu, før de kan fejre oprykning til Ligaen.

- Nu er det afgjort. Så må vi bare vinde på lørdag, udbrød Anders Holm, formanden for HK Ultras, da han kiggede op fra mobilen.

Sammen med en hård kerne af fans blev han hængende i hallen en time efter FHK's sikre 29-21 sejr over Frederikshavn. Hvis konkurrenterne fra Tønder tabte point, ville FHK rykke op. Spillere, familier og sponsorer ventede også på resultatet fra Tønder, som kom en time efter FHK's kamp.

Nu har vi set nok til 1. division. Det er tredje år, vi er i 1. division, og vi føler, at vi hører hjemme i Ligaen.
Anders Holm, formand HK Ultras

Den skal bare hjem

På mobilens livescore fulgte de en tæt afslutning, men Tønder vandt. Så der kom ingen tidlig oprykningsfest til FHK's spillere og fans.

- Det er lidt ambivalent. Jeg vil gerne have oprykningen så hurtigt som muligt. Men med ét point på lørdag er vi sikre, sagde Anders Holm efter den spændende afslutning.

Til udekampen på lørdag mod Ajax i København sender HK Ultras mindst én fanbus med.

Er der en lille smule tvivl?

- Den skal bare hjem på lørdag. Men den er selvfølgelig ikke i banken, før den er i banken, sagde HK Ultras-formanden.

Har været med hele vejen

Sæsonen igennem har de støttet deres hold til en topplacering i 1. division. Mange af fansene var med sidste gang, FHK var i Ligaen. Så kom konkursen i 2012 og en tvangsnedrykning til jyllandsserien.

- Forløsningen er tæt på nu. Det er en lang historie. For nogle år siden stod vi til en udekamp i jyllandsserien nede i Tinglev, og vi havde 50 mand med. Det havde de aldrig oplevet før. Dengang var der også nogle af klubkoryfæerne, som hjalp til med at stille et stærkt hold, husker Anders Holm.

De sidste to år har fanklubben haft præcis 56 medlemmer. Men i år er det vokset til 200, og fans har fået en fantrøje med til medlemskabet, ligesom flere af byens butikker har tilbudt rabatter til medlemmer.

- Vi har gearet op ligesom resten af klubben, siger Anders Holm, der sammen med de andre fans lover højlydt støtte til FHK's afgørende kamp på Vesterbro.

Nervepirrende ventetid for fans: Nu rykker vi op på lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce