Ni-årige Mathias glæder sig til at komme på Prinsen-scenen

Mathias Abraham Rasmussen glæder sig til sin foreløbig største opgave som skuespiller, rollen som Aaron i Prinsen af Egypten. Og Mor Betina er stolt. Foto: Peter Friis Autzen

Ni-årige Mathias glæder sig til at komme på Prinsen-scenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Verdenspremiere på Prince of Egypt var uden Mathias Abraham Rasmussen. Men han er med i den dansksprogede premiere.

Fredericia: Det er spændende at spille skuespil. Og det er meget spændende at være med i Danmarks pt største millionmusical, Prinsen af Egypten.

Mathias Abraham Rasmussen på ni år er med i Fredericia Teaters kæmpemusical, men var ikke på scenen, da forestillingen for nylig havde verdenspremiere på engelsk.

- Men jeg skal være med i premieren på dansk. Det glæder jeg mig til, siger han med henvisning til forestillingen den 17. april, der bliver den første på dansk.

Mens publikum forrige fredag ventede på at komme ind i teatersalen, satte Mathias og hans mor, Betina, sig på trappen op til teatersalen. De bladrede i forestillingens store, engelsksprogede program og studerede nøje de mange farvestrålende fotos. Især siden med the cast var sjov at bladre op på. Her præsenteres Mathias sammen med ni andre performere.

Mathias har altid været interesseret i at spille skuespil. Egentlig helst på film, men da hans mor så muligheden for at være med i Prinsen af Egypten, meldte de sig til. Og Mathias blev udvalgt.

Investering i tid

- Det har været rigtig spændende at være med til prøverne. Jeg har ikke fortrudt, siger Mathias med et lysende smil.

Familien bor i Gammel Rye, der ligger mellem Skanderborg og Silkeborg. Det er godt en times kørsel fra Fredericia.

- Så vi har brugt en hel del tid i bilen, siger Betina, som dog har nydt tiden som chauffør og som flue på væggen under prøverne.

- Det er et stort projekt, og det har været spændende at følge med i, siger den stolte mor.

Ni-årige Mathias glæder sig til at komme på Prinsen-scenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce