Ny rekord for teatret: 16 ekstra Seebach-forestillinger

Over 100.000 vil opleve Joakim Lind Tranberg som Rasmus Seebach og Fredericia Teaters fortælling om familien Seebach. Foto: Søren Malmose

Ny rekord for teatret: 16 ekstra Seebach-forestillinger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Over 100.000 solgte billetter får Fredericia Teater til igen at forlænge spilleperioden for Seebach-musicalen. Den er dermed den længst spillende forestilling nogensinde på teatret.

Fredericia: Mens teaterchef Søren Møller i USA tager noter til, hvordan Prince of Egypt skal blive Fredericia Teaters næste store succes, bliver Seebach-musicalen ved med at sætte rekorder i Fredericia.

- Vi har besluttet at forlænge frem til 14. januar, fordi vi nu har rundet 100.000 solgte billetter, og det er gået stærkt. Dermed bliver forestillingen den, der har spillet længst på Fredericia Teater nogensinde, siger Søren Møller.

Billetsalget til de 16 ekstra forestillinger åbner mandag den 16. oktober kl. 10.

Forestillingen har hurtigere end nogen anden forestilling på teatret rundet de 100.000 solgte billetter. Forestillingen slog Fredericia Teaters forsalgsrekord, og rekorden for flest solgte billetter på en enkelt dag.

Ekstra millioner

For ganske kort tid siden valgte teatret at forlænge frem til 22. deember. Det har tidligere været vanskeligt, fordi det ramte ind i traditionen med postorkestrets julekoncert.

- Men vi har fundet en løsning, så begge dele kan lade sig gøre, og det er jeg glad for, siger Søren Møller, som kan lægge et millionbeløb oven i årsomsætningen på baggrund af de ekstra forestillinger.

Men forlængelsen er den definitivt sidste. 6. februar går prøverne til Prince of Egypt i gang, 6. april er der verdenspremiere.

Seebach-forestillingen rykker samtidigt videre til henholdsvis Musikhuset Aarhus den 21. april 2018 og Det Kongelige Teaters Gamle Scene den 22. juni 2018.

- Vi kommer til at konkurrere med os selv, men det klarer vi nok, smiler Søren Møller, da Dagbladet møder ham under prøverne til Prince of Egypt i Californien.

Ny rekord for teatret: 16 ekstra Seebach-forestillinger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce