Offentlige toiletter, kollegieboliger og busser til debat

Der var en god stemning, da ni kandidater til byrådet i Fredericia og 60 vælgere deltog i Danske Banks arrangement i Gothersgade. Privatfoto

Offentlige toiletter, kollegieboliger og busser til debat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danske Bank i Fredericia inviterede til vælgermøde med skuespiller som ordstyrer

Fredericia: Billetterne blev revet væk, da Danske Bank i Fredericia mandag inviterede til vælgermøde.  De 60 fremmødte havde da også mange spørgsmål til de ni byrådskandidater i panelet - og en kyndig ordstyrer i skuespiller Teit Samsø.

Udviklingen i Fredericia Kommune var i centrum blandt politikere og vælgere, der mødte hinanden i bankens lokaler i Gothersgade 8. Emner som uddannelse og job i kommunen kom i spil, og helt konkret gik debatten på inklusion, nye skoler og kollegieboliger i kommunen. Der var også fokus på krav om elevpladser i offentlige udbud og øget tilflytning til kommunen.

Fra deltagerne lød der ønsker om flere busforbindelser, flere cykelstier og offentlige toiletter.

- Det var en rigtig god debat med mange interessante nuancer på aftenens temaer. Der kom også mange gode spørgsmål fra de fremmødte vælgere, så alt i alt var det en meget vellykket valgdebat med god og livlig dialog, lyder det i en pressemeddelelse fra Danske Banks områdedirektør, Palle Heiselberg.

Formålet med arrangementet var for banken at vise interesse for lokalområdet og bakke op om den lokale debat.

Byrådskandidaterne Jacob Bjerregaard, Socialdemokratiet. Nanna Nørholm, Radikale Venstre. Jørn Henner, Miljø- og Velfærdslisten. David Gulløv, Det Konservative Folkeparti. Henrik Eriksen, Liberal Alliance. Karsten Byrgesen, Dansk Folkeparti. Peder Tind, Venstre Henrik Thermansen Møller, Kristendemokraterne. Cecilie Roed Schultz, Enhedslisten og Kim Christian Botho Pedersen, Nye Borgerlige, deltog i arrangementet. 

Offentlige toiletter, kollegieboliger og busser til debat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce