Op mod 45 ansatte flytter: Jobcenters lokaler er opsagt

Fredericia Kommune har opsagt en del af lejemålet på jobcentret i Sjællandsgade, hvorfor en række ansatte ved udgangen af året flytter arbejdssted til jobcentret i Danmarksstræde. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Op mod 45 ansatte flytter: Jobcenters lokaler er opsagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

3. sal på Fredericia Jobcenters lokaler i Sjællandsgade er opsagt. Op mod 45 ansatte flytter i Danmarksstræde.

Fredericia: En række ansatte i Fredericia Jobcenter på Sjællandsgade skal inden årsskiftet flytte arbejdssted.

Fredericia Kommune har lejet sig ind i lokalerne, men fra årsskiftet er lokalerne på tredje sal opsagt.

- Ved årsskiftet er vi ude af 3. sal. De medarbejdere, der sidder der, skal flytte om i Danmarksstræde, fortæller formand for social- og beskæftigelsesudvalget Peder Tind (V).

Han ønsker ikke at kommentere på, hvorvidt den resterende del af bygningen på Sjællandsgade også bliver opsagt på et tidspunkt.

Planen er, at der vil blive nedsat en arbejdsgruppe, som kommer med input til flytningen fra Sjællandsgade.

Sygedagpengeafdelingen flytter

I øjeblikket er Jobcenter Fredericia i gang med store ændringer efter en række analyser, der er foretaget det seneste år. I en af dem blev det blandt andet nævnt, at faciliteterne i Sjællandsgade er utidssvarende. Samtidig har social- og beskæftigelsesudvalget besluttet at omprioritere 14,9 millioner kroner i jobcentret, så nogle af de ansatte frem til nytår vil rykke i andre jobfunktioner. De brikker er i øjeblikket ved at blive lagt.

- Vi er ved at trække af på de nye beslutninger og de ændringer, der er blevet besluttet på området det seneste halvandet år, fortæller Peder Tind, der samtidig nævner, det er et kæmpe puslespil at få alle facetter til at gå op.

Ifølge jobcenterchef Sanela Ljeskovica drejer det sig om 40-45 ansatte på 3. sal i Sjællandsgade, som inden årsskiftet vil få nyt arbejdssted i jobcentret i Danmarksstræde. Det drejer sig om sygedagpengeafdelingen og administrativt personale.

Op mod 45 ansatte flytter: Jobcenters lokaler er opsagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce