Politikere: Fredericia skal have et naturråd

Politikerne vil gerne oprette naturråd. Foto: Claus Fisker

Politikere: Fredericia skal have et naturråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Miljø- og Teknikudvalget vil i højere grad inddrage lokale ildsjæle i kommunens natur- og miljøarbejde. Så hvis organisationer vil være med, er et nyt naturråd er på vej.

Fredericia Kommune: Politikerne i Miljø- og Teknikudvalget vil invitere grønne organisationer og erhvervslivet til møde for at afklare, om der er interesse for at etablere et naturråd i Fredericia. Ønsket er at involvere lokale interessenter i kommunens arbejde med at udvikle, formidle og beskytte naturen.

- Vi har rigtig mange lokale ildsjæle i Fredericia, der alle arbejder for at styrke de mange naturperler i vores område. Vi vil derfor undersøge muligheden for at samle kræfterne i et fælles råd, der kan komme med input og idéer til det politiske arbejde med natur og miljø. Det vil også give os bedre mulighed for at understøtte de mange lokale initiativer, der i forvejen er i fuld gang på frivillig basis, siger udvalgsformand Christian Bro (S) i en pressemeddelelse.

.

Populært

Foreløbigt er det planen, at rådet skal bestå af en god repræsentation af grønne foreninger med lokalafdelinger i Fredericia, landbrugsforeninger, der repræsenterer lokale lodsejere, og politikere fra kommunens miljø- og teknikudvalg.

Naturen i og omkring Fredericia er i forvejen populær. Det bekræftede en undersøgelse i Borgerpanelet sidste år. Her svarede næsten alle af de 770 adspurgte borgere, at de bruger kommunens grønne områder, og mere end to tredjedele svarede, at de færdes i den lokale natur mindst én gang om ugen.

Politikere: Fredericia skal have et naturråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce