Radio Mælkebøtten fik interview med kommissionsformand Jean-Claude Juncker


Radio Mælkebøtten fik interview med kommissionsformand Jean-Claude Juncker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommissionsformand Jean-Claude Juncker kalder i interview i Radio Mælkebøtten italienske ministre for "løgnere, løgnere og atter løgnere".

Fredericia: Ingen danske medier er det hidtil lykkedes at få et interview med EU's mest magtfulde mand, EU kommissionsformanden Jean-Claude Juncker. Men det er lykkedes Radio Mælkebøtten. Det skete i forbindelse med, at radioen skulle producere en lang række udsendelser med netop EU og Europaparlamentsvalget som omdrejningspunkt.

Udsendelserne bliver sendt løbende og ikke mindst op til valgkampen. De kan ikke kun høres lokalt, men derimod nationalt igennem et nærmest landsdækkende netværk af reklamefrie radioer. Dem findes der cirka 170 af over hele landet.

Radio Mælkebøtten har igennem mange år dækket EU og i år. Modsat mange andre medier, har den lokale radio især fokuseret på Europa-Parlamentets arbejde.

Lokalradio
Radio Mælkebøtten er en lokalradio i Fredericia. Radioen laver ud over lokalradio også landsdækkende produktioner. Tidligere har radioen været med i en del projekter for eksempel et projekt under Kulturministeriet. Siden august 2009 arbejder radioen sammen med Euranet. Europa Nævnet betaler en del af produktionsomkostningerne, resten sker for radioens egen regning.

Demokratisk problem

- Det gør vi, fordi vi gerne vil give lytterne og læserne en mulighed for at følge med i, hvad der sker i EU's demokratiske maskinrum. Så hr. og fru Hansen kan tage stilling, inden det hele bliver til et direktiv. Andre medier dækker typisk kun, når ministerrådet eller EU Kommissionen er ved at lægge sidste hånd på et direktiv, og det, synes vi, er et demokratisk problem, siger journalisten bag udsendelserne, Jan Simmen, i en pressemeddelelse.

Om interviewet med Jean-Claude Juncker siger Jan Simmen:

- Uden at løfte sløret for meget for den kommende udsendelse kan vi dog godt sige, at formanden i interviewet ikke lægger fingrene imellem, og blandt andet kalder italienske ministre for "løgnere, løgnere og atter løgnere".

På radioens hjemmeside radiomb.dk/eu kan man downloade, streame og podcaste en del af udsendelserne.

Radio Mælkebøtten fik interview med kommissionsformand Jean-Claude Juncker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce