Ristet rykind: Treldevejens Grill fejrede fødselsdag med gratis hotdogs og folk hældte dem ned

I to gange to timer fredag serverede Treldevejens Grill i Fredericia gratis hotdogs for at fejre treårs fødselsdag. Der var rykind fra start. Foto: Jørgen Holm Christensen

Ristet rykind: Treldevejens Grill fejrede fødselsdag med gratis hotdogs og folk hældte dem ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den var ikke rund, men Anja Holm Christensen markerede treårsdag med servering uden beregning: "For vi har sgu altid sådan nogle gode, tålmodige kunder".

Fredericia: - Vi har sgu altid sådan nogle gode og tålmodige kunder, forklarede Anja Holm Christensen, der ejer Treldevejens Grill.

Derfor langede hun og personalet gratis hotdogs over disken i fire timer fredag. Selvom det ikke var en rund fødselsdag, de fejrede.

Grillen fyldte tre år, og Anja Holm Christensen, hendes medhjælpende pensionistfar - Jørgen Sømand Holm Christensen - og de andre fik travlt ved panderne. Der var ristet rykind.

- Vi serverer nok 500 hotdogs sådan en dag, fortalte Jørgen Holm Christensen.

I de tre år, Anja Holm Christensen (i gang med aftørring) har haft Treldevejens Grill, er der indrettet bedre køkken, tilføjet denne spiseafdeling og etableret stort fryserum bagved. Foto: Morten Kiilerich
I de tre år, Anja Holm Christensen (i gang med aftørring) har haft Treldevejens Grill, er der indrettet bedre køkken, tilføjet denne spiseafdeling og etableret stort fryserum bagved. Foto: Morten Kiilerich

Også varm ældremad

Datteren, der egentlig er sosu-assistent med 10 år i Fredericia Kommunes socialpsykiatri, overtog som sagt grillen for tre år siden.

Den havde stået tom i et år, men er ellers en af byens ældre fodertrug.

- Ja, 15-20 år gammel vil jeg tro. Mange husker fru Kjeldsen og Thorvald, som havde den engang, sagde Jørgen Holm Christensen:

- Der kommer mange håndværkere og andre faster, og vi har i vores tid udvidet med varm mad, som især mange pensionister er glade for. Jeg kører ud med 20 retter hver dag, og i alt sælger vi vel nok 500-600 retter om ugen.

Lige fra benløse fugle og mørbradgryde til kåldolmere og forloren hare.

Far og datter, Anja og Jørgen Holm Christensen. Hun ejer Treldevejens Grill, han er pensionist og hjælper til ved komfuret. For ud over pølser, burgere og anden grillmad laver de også dagens varme ret, som ikke mindst pensionister holder af at få bragt ud. Denne dag hakkebøffer i - rigelig - brun sovs. Foto: Morten Kiilerich
Far og datter, Anja og Jørgen Holm Christensen. Hun ejer Treldevejens Grill, han er pensionist og hjælper til ved komfuret. For ud over pølser, burgere og anden grillmad laver de også dagens varme ret, som ikke mindst pensionister holder af at få bragt ud. Denne dag hakkebøffer i - rigelig - brun sovs. Foto: Morten Kiilerich

Altid pølser

- Jeg har altid arbejdet i pølsevogn i fritiden, huskede Anja Holm Christensen, 36, i et kort øjeblik mellem de ristede og de rå løg:

- Under studierne også. Både hér, i torvegrillen i Erritsø og i det store ottekantede ishus på Brovejen ovre i Middelfart. Da jeg fik chancen for at få mig eget, tog jeg den. For at prøve noget nyt.

Ristet rykind: Treldevejens Grill fejrede fødselsdag med gratis hotdogs og folk hældte dem ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce