S-kandidat: Fredericia overset i regeringsplan

Jens Jonatan Steen er chefredaktør for netavisen Pio og nu også socialdemokratisk folketingskandidat for Fredericia. Foto: Peter Leth-Larsen

S-kandidat: Fredericia overset i regeringsplan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jens Jonatan Steen kritiserer den plan for infrastruktur, som regeringen og DF har lanceret. - Vi skal styrke de overtrafikerede Taulov-afkørsler, der trækker massive køer.

Fredericia: Regeringen og Dansk Folkeparti overser Fredericias ønsker i den nye plan om infrastruktur.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra den socialdemokratiske Folketingskandidat i Fredericia, Jens Jonatan Steen.

- Fredericia bliver totalt overset i regeringens nye infrastrukturplan. Selv vores simple og moderate ønsker bliver glemt. Vi skal have styrket de overtrafikerede Taulov-afkørsler, der trækker massive køer, vi skal have opstillet skærme til beboere i Taulov, Erritsø, Snoghøj som lever i stigende larm, vi skal have etableret et tog-stop til fremtidens tog i Erritsø, og så virker det bizart at lancere et udspil, der skal binde Danmark sammen, uden at investere en bøjet nikkel i Danmarks største tog og vej kryds - Fredericia.

S-kandidaten mener, det er "opsigtsvækkende", når Mariager får en ny omfartsvej til 377 millioner kroner og Herning et motorvejsnet rundt om byen for 500 millioner.

- Det nye udspil fra regeringen plastrer store dele af landet til i asfalt og nye prestigefyldte motorveje. Det må især vække glæde i de udvalgte højborge, hvor toneangivende DF'ere og Venstrepolitikere hører hjemme. Særligt steder som Herning og Mariager bliver velsignet med mange millioner, selvom de ikke engang er opført, som områder med større trængsel i regeringens egne analyser".

Han roser dog planerne om en ny toglinje til Billund og udvidelsen af E20/E45 mellem Kolding og Fredericia. Men generelt er den miljøvenlige kollektive trafik "desværre efterladt på perronen", konstaterer Jens Jonatan Steen.

S-kandidat: Fredericia overset i regeringsplan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce