Sigtede efter druk-tumult i lejlighed - alle mand forbliver bag tremmer

To mænd og en kvinde, der alle sidder varetægtsfængslet efter tumult i en lejlighed på Ullerupdalvej i februar, de skal forblive bag tremmer lidt endnu. Arkivfoto

Sigtede efter druk-tumult i lejlighed - alle mand forbliver bag tremmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet forventer at være færdig med at efterforske sagen mod tre personer, der blev anholdt efter tumult i en lejlighed på Ullerupdalvej i februar. En 58-årig mand røg ud over altanen.

Fredericia: To mænd på 41 og 50 år samt en kvinde på 42 år, der alle blev varetægtsfængslet i februar efter tumult i en lejlighed i Korskærparken, der kulminerede med, at en 58-årig mand røg ud over en altan, forbliver bag tremmer.

Det oplyser anklageren i sagen, Anne Kathrine Clinton.

For nylig skulle de tre personer have forlænget deres varetægtsfængsling, og det foregik på skrift - der var altså intet retsmøde, hvilket betyder, at de tre sigtede ikke modsatte sig forlængelsen.

Sager opprioriteres

De blev alle tre anholdt den 12. februar på en adresse på Ullerupdalvej i Fredericia, og det var en forbipasserende der fandt den 58-årige mand liggende på gaden.

Dagen efter blev de tre fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Kolding, hvor der var noget uklarhed om, hvad der præcis var sket dagen forinden i lejligheden. Enige var parterne dog om, at de alle havde drukket tæt og at der i løbet af eftermiddagen den 12. februar var opstået noget tumult i lejligheden. Men hvem der havde begået vold mod den 58-årige og hvordan, det var de tre derimod uenige om. De kunne dog fortælle, at ofret var blevet udsat for spark og/eller slag.

Om den 58-årige mand selv er hoppet ud over altanen, eller om han blev skubbet, det blev ikke belyst yderligere under grundlovsforhøret.

Da politiet fandt manden 12. februar, havde han pådraget sig flere benbrud og havde skader på andre dele af kroppen og i ansigtet.

De tre personer er nu varetægtsfængslet frem til 8. april, og ifølge Anne Kathrine Clinton forventer politiet sagen færdigefterforsket inden da.

Sagen er dog endnu ikke berammet, men den bliver ført som en såkaldt VVV-sag. Det er sager, der enten omhandler vold, våben eller voldtægt, og disse sager kommer forholdsvis hurtigt for retten, da det er sager, der opprioriteres.

Sigtede efter druk-tumult i lejlighed - alle mand forbliver bag tremmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce