Stjerneforfatter hylder lokal boghandel: Her er boghimlen i Fredericia

Leonora Christine Skov modtog i august Spoken Word Prisen ved et arrangement i Studenterhuset i Odense. Foto: Michael Bager

Stjerneforfatter hylder lokal boghandel: Her er boghimlen i Fredericia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredericia: Shit, en smuk boghandel.

Sådan skriver stjerneforfatteren Leonora Christina Skov på Instagram, efter at hun tirsdag besøgte Billunds Boghandel i Fredericia.

Forfatteren holdt mandag foredrag i Trinitatis Sognegård i Fredericia med udgangspunkt i bestsellerbogen "Den, der lever stille".

I den forbindelse var der bogsalg og signering af bøger i samarbejde med indehaver Elsa Billund fra Billunds Boghandel. Dagen efter var den 42-årige forfatter forbi den kendte boghandel i Fredericia.

Billunds Boghandel ligger på hjørnet af Gothersgade og Sjællandsgade. Arkivfoto
Billunds Boghandel ligger på hjørnet af Gothersgade og Sjællandsgade. Arkivfoto

Særlig begejstring og energi

Forfatteren roser indehaver Elsa Billund og minder om, at det er vigtigt at komme ned i en lokal boghandel og købe sine bøger.

- Så snart jeg så hende, tænkte jeg: ja, hende her kan sælge bøger. Og det kunne hun. Nogle mennesker har bare en særlig begejstring og energi og slog ligesom jeg ned, når læsere fortalte (som en kompliment, jeg ved det) at min bog allerede havde været udlånt til adskillige familiemedlemmer og venner. "Nej, nej! Please støt bogsalget!" sagde vi i kor. For sagen er jo, at hverken boghandlen eller jeg tjener en krone på den slags private udlån. Det svarer til at fortælle en musiker, at man lige har kopieret hendes plade til alle, man kender.

Leonora Christina Skov er i øjeblikket i gang med en foredragsturné i Danmark. "Den, der lever stille", som med forfatterens egne ord handler om "mit dårlige forhold til min mor", har solgt 17.000 eksemplarer siden udgivelsen i januar.

Opslaget har fået masser af likes blandt forfatterens over 25.000 følgere på Instagram.

Vis dette opslag på Instagram

Her ses boghimlen i Fredericia: @billundsboghandel kl. 9.30 i morges😍 Shit, en smuk boghandel. Jeg så mig straks kaldet til at gennemfotografere den - eller en del af den for den er kæmpestor. Dens ejer, Elsa, solgte bøger til mit foredrag i Trinitatis sognegård i Fredericia i går aftes, og så snart jeg så hende, tænkte jeg: ja, hende her kan sælge bøger. Og det kunne hun. Nogle mennesker har bare en særlig begejstring og energi og slog ligesom jeg ned, når læsere fortalte (som en kompliment, jeg ved det❤) at min bog allerede havde været udlånt til adskillige familiemedlemmer og venner. “Nej, nej! Please støt bogsalget!” sagde vi i kor. For sagen er jo, at hverken boghandlen eller jeg tjener en krone på den slags private udlån. Det svarer til at fortælle en musiker, at man lige har kopieret hendes plade til alle, man kender. Elsa og jeg rystede på hovedet over det over en kop kaffe her til morgen, og det slog mig igen, hvor afgørende det er at handle lokalt frem for at score det billigste tilbud på nettet. Butikker som den her skal jo gerne vågne op til en ny dag på gågaden mange år endnu. Selv købte jeg Historien om Asta af Jón Kalman Stefánsson til min elskede veninde, jeg skrev om i går - hun finder så stor glæde i hans bøger - og to nye signeringspenne til mig selv. I aften gælder det Jelling Kirkes sognehus kl. 19.30. Som den eneste på turnéen har dagens arrangør desværre frabedt sig bogsalg, men jeg signerer selvfølgelig alle medbragte bøger📚❤️ #printisnotdead #billundsboghandel #boghandleren

Et opslag delt af Leonora Christina Skov (@leonorachristinaskov) den

Stjerneforfatter hylder lokal boghandel: Her er boghimlen i Fredericia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce