Stor fremgang for Konservative: Kæmpe ros til David Gulløv

Konservative gik frem i Fredericia. Kandidaten David Gulløv har gjort et kæmpearbejde, mener partiets lokalformand. Foto: Ludvig Dittmann

Stor fremgang for Konservative: Kæmpe ros til David Gulløv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De konservative fik et flot valg i Fredericia og fik 1135 stemmer flere end sidst. Den lokale kandidat David Gulløv får kæmpe ros fra vælgerforeningens formand. - Vi så helt rigtigt, da vi valgte ham, siger Klaus Nielsen.

Fredericia: Konservative kan glæde sig over en stor fremgang i Fredericia.

Med den lokale kandidat David Gulløv i spidsen hentede partiet 1774 stemmer i fæstningsbyen. For fire år siden fik partiet 639 stemmer, og i partiet er der stor glæde over fremgangen.

- Det er jo helt vildt, og jeg er meget glad for resultatet, siger Klaus Nielsen, som er formand for den konservative vælgerforening i Fredericia.

Han sender stor ros til partiets kandidat i Fredericia, 42-årige David Gulløv:

- David er jo den helt rette som kandidat, og jeg er glad for, at vi kørte ham i stilling til det. Han er formand for Fredericia KFUM, han er en dygtig skolelærer og en typisk konservativ vælger. Han er stille og rolig, taler pænt til folk, og han har nogle gode mærkesager, siger Klaus Nielsen.

Både på landsplan og i Sydjyllands Storkreds har partiet fået et godt valg, og partiet har vundet et kredsmandat i Sydjylland. Klaus Nielsen erklærer sig "Pape-stolt" og ser frem til at se de personlige stemmer i eftermiddag. Som spidskandidat i storkredsen har partiet Niels Flemming Hansen fra Vejle.

- David har gjort et kæmpearbejde, og det har vores spidskandidat Niels Flemming Hansen også, siger Klaus Nielsen, der håber, at sidstnævnte bliver valgt.

Gulløv: Tom for ord

David Gulløv var på valgaftenen til fest på Børsen i København hos partiet, og torsdag morgen klokken 8.00 mødte han ind på jobbet som skolelærer på Ullerup Bæk Skolen på Nørre Allé.

- Jeg er da pavestolt over resultatet og utrolig glad for den fremgang. I går fik jeg sms'er fra folk, der skrev, de havde stemt på mig. Og jeg så resultaterne gå ind, og det gik godt. Jeg er lidt tom for ord i forhold til den tillid, som folk viser, sagde David Gulløv, da Fredericia Dagblad fangede ham i en pause på skolen.

Stor fremgang for Konservative: Kæmpe ros til David Gulløv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce