Stor skakturnering skal tiltrække publikum

Arkivfoto: Morten Pape

Stor skakturnering skal tiltrække publikum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredericia Skakforening forventer, at 150-200 spillere vil dyste i turneringens forskellige turneringer i "Fredericia Chess 2019".

Fredericia: Fredericia Skakforening afholder 29. maj til 2. juni den internationale skakturnering "Fredericia Chess 2019" på Fredericia Realskole.

Skakturneringen er en international mesterturnering med en række dygtige spillere fra ind- og udland. Der vil for første gang i turneringens historie blive afholdt en international mesterturnering for kvinder. Der vil være en skoleskakturnering, en hurtigskakturnering med reduceret betænkningstid samt en åben turnering for breddespillere. Fredericia Skakforening forventer, at 150-200 spillere vil dyste i turneringens forskellige turneringer.

Lynskak

For at gøre opmærksom på turneringen i Fredericia og for at tiltrække publikum til turneringen afholdes en række events. Der vil være udendørs kæmpe skak og "skak og vin" i Meny lørdag 25. maj kl. 10-13. På Menys parkeringsplads vil alle besøgende kunne dyste mod nogle af skakforeningens unge lovende talenter med kæmpebrikker. Der vil også være en opvisningsmatch mellem talenterne.

En showturnering i Middelfart Sparekasse finder sted onsdag 29. maj kl. 14-15. Her indtager unge talenter fra Danmark og udlandet sparekassens lokaler for en time. Der vil blive dystet i en alle mod alle i lynskak. Begivenheden vil blive kommenteret af filialdirektør Henrik Troelsen og formand for Fredericia Skakforening Claus Marcussen.

Det vil være to mandlige og to kvindelige spillere fra de stærkeste mestergrupper, som dyster.

Stor skakturnering skal tiltrække publikum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce