Styrk dig selv på 27 måder


Styrk dig selv på 27 måder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Express express3@jfmedier.dk
Billede
Fredericia. 

Idræt i dagtimerne byder på 27 idrætstilbud i efteråret.

Fredericia: Idræt er andet end konkurrence. Hos Idræt i dagtimerne lægges der stor vægt på samvær, og aktiviteterne er på motionsbasis.

Efter en forrygende sommer med Idræt i dagtimerne bl.a. på Østerstrand og i Hannerup flyttes aktiviteterne igen indendørs i Fredericia Idrætscenter. Det er sket fra 3. september.

27 meget forskellige aktiviteter er i løbet af ugen på programmet i tidsrummet kl. 8.30 til kl. 15.

Masser af muligheder

- Vi tilbyder et meget alsidigt program, så der er noget for stort set alle. Vi har hold, der dyrker gymnastik, fitness, vand, badminton, bowling og puls og styrke o.s.v. Du finder masser af muligheder i Idræt i dagtimerne, også hold der har særlig fokus på bestemte helbredsområder som rygsmerter, balanceproblemer m.m., siger leder af Idræt i dagtimerne Tony Brazil.

Selvfølgelig er der kaffe på kanden og socialt samvær.

Prisen for at deltage i en eller flere aktiviteter er 160 kr. om måneden. Alle er velkommen, og det er ingen forudsætning, at man tidligere har dyrket idræt. Se mere på Idræt i dagtimernes hjemmeside. Ellers kan man også komme forbi og få en snak, om hvad man interesserer sig for, og hvad der kan gavne ens velbefindende.

Styrk dig selv på 27 måder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce