Susanne Eilersen om Nadia Nadim-kåring: Det er jo fantastisk

Susanne Eilersen (DF) understreger, at hun intet har imod Nadia Nadim. Arkivfoto: Ulrik Pedersen

Susanne Eilersen om Nadia Nadim-kåring: Det er jo fantastisk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landsholdsspiller Nadia Nadim er af Berlingske kåret som Årets dansker. Hun ser kåringen som et slag i ansigtet på fredericianske Susanne Eilersen (DF).

Fredericia: Berlingske kårede i går landsholdsspiller Nadia Nadim til "Årets dansker". I forbindelse med kåringen sendte hun en hilsen til Fredericias viceborgmester, Susanne Eilersen (DF).

- In your face, siger Nadia Nadim ifølge Berlingske og Radio 24syv med tanke til Susanne Eilersens famøse facebookopdatering under EM tidligere i år.

I opdateringen kritiserede Susanne Eilersen pressen for forudsigelighed og omtalte i den sammenhæng Nadia Nadim som "en udlænding". Opdateringen gav hurtigt bagslag. Susanne Eilersen slettede opdateringen og forklarede, at hun følte sig misforstået og forholdt sig derefter tavst.

Heller ikke i dag har Eilersen meget at sige om Nadia Nadim og hendes kåring.

- Det har jeg egentlig ikke nogen kommentar til. Jeg har ikke - og har aldrig haft - noget imod Nadia Nadim. Jeg kender hende ikke som person. Men hun er en god fodboldspiller, siger hun til Fredericia Dagblad.

Det er jo fantastisk.
Susanne Eilersen (DF) om Nadia Nadims kåring som Årets dansker
Nadia Nadim er af Berlingske kåret som Årets dansker. Det får hende til at sende en hilsen til Susanne Eilersen, der i august omtalte hende som
Nadia Nadim er af Berlingske kåret som Årets dansker. Det får hende til at sende en hilsen til Susanne Eilersen, der i august omtalte hende som "en udlænding". Arkivfoto: Henning Bagger / Scanpix 2016)

"In your face"

Nadia Nadim flygtede fra Afghanistan til Danmark som 12-årig. Hun har dansk statsborgerskab, en international fodboldkarriere, taler syv sprog og nærmer sig afslutningen på sit medicinstudie.

Hun har vundet mange ting, men tror, at prisen som Årets dansker vil være den, der til sidst kommer til at betyde mest for hende.

Hun husker stadig, at Susanne Eilersen omtalte hende som "en udlænding".

- Jeg vil bare sige: In your face. Ej, folk har lov til at have deres egne meninger (...) Selvfølgelig er det ærgerligt og trist, især fordi jeg gør så meget for at bidrage og repræsentere Danmark. Men at der er én, der har den mening, er helt cool med mig, for resten af befolkningen synes, at jeg gør det rigtige. Og her er beviset, sagde Nadia Nadim ifølge Berlingske i forbindelse med prisoverrækkelsen.

Susanne Eilersen ønsker Nadim tillykke med prisen som Årets dansker.

- Det er jo helt fantastisk. Det er rigtig fint, når nogen bliver kåret til noget. Det skal man kun være stolt af.

Susanne Eilersen om Nadia Nadim-kåring: Det er jo fantastisk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce