Tarzan har svunget sig op på rekordsalg - og forlænger i Fredericia

Rune Høck Møller (t.v.) og Kim Ace Nielsen er klar til at kravle, svinge og gå på scenen som muskuløse udgaver af Tarzan i Disney-musicalen af samme navn. Premieren er 5. oktober og interessen på forhånd så stor, at musicalen forlænger til 9. december. Foto: Peter Leth-Larsen

Tarzan har svunget sig op på rekordsalg - og forlænger i Fredericia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

45.000 har købt billet til Fredericia Teaters kommende Disney-musical Tarzan. Det slår Klokkeren fra Notre Dame, som netop nu sælger billetter i Gøteborg.

Fredericia: Allerede nu har 45.000 købt billet til Fredericia Teaters Disney-musical Tarzan, og dermed slår det lokale teater sin hidtidige rekord med 10.000 billetter i forsalg.

Den seneste rekord satte Klokkeren fra Notre Dame, som solgte 35.000 i forsalg.

Som følge af det rekordhøje forsalg åbner teatret i dag op for yderligere en uges forestillinger, så Tarzan nu spiller i Fredericia helt frem til den 9. december. Derefter tager forestillingen til Aarhus og København i 2019, hvor den har Aarhus-premiere den 21. september 2019 i Musikhuset Aarhus og københavnerpremiere den 29. november 2019 i den nyrenoverede Scandic Falkoner Salen.

Forestillingen er den Disney-musical, som har solgt flest billetter i forsalg i teatrets historie.
Pressemeddelelse fra Fredericia Teater

Klokkeren på svensk

Prøverne til Tarzan er i fuld gang, samtidig med at svenskerne i disse uger kan nyde godt af Fredericia Teaters opsætning af Klokkeren fra Notre Dame. "Ringeren i Notre Dame", som svenskerne kalder Disneys Klokkeren fra Notre Dame, havde lørdag premiere på Operaen i Gøteborg.

- Vi får en fast lejeindtægt for at levere vores opsætning til svenskerne. Den spiller i repertoire i hele denne sæson, og vi får lagt et flot visitkort, som bliver set af mange fra resten af Skandinavien og andre steder i verden, siger teaterchef Søren Møller.

I den svenske avis Expressen er anmelderen begejstret over forestillingens scenografi af Benjamin la Cour, men han beklager, at den svenske dialog i musicalen ikke helt kan leve op til det imponerende sceneri.

Tarzan har svunget sig op på rekordsalg - og forlænger i Fredericia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce