Teit Samsø tager teater-orlov for at give Melodi Grand Prix den bedste chance

Teit Samsø er skuespiller på Fredericia Teater, men tager orlov for at give Melodi Grand Prix-deltagelsen fuldt tryk. Her er han under arbejdet med "Seebach"-musicalen. Foto: Flemming Krogh

Teit Samsø tager teater-orlov for at give Melodi Grand Prix den bedste chance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musical-performer Teit Samsø springer en forestilling på Fredericia Teater over for at satse på sin kommende deltagelse med Melodi Grand Prix.

Fredericia: - Det kom helt ud af det blå, da jeg blev spurgt. Men jeg kunne ikke andet end at sige ja. Jeg har altid drømt om at give musikken en chance. Det kan blive en kæmpe oplevelse.

Teit Samsø er til dagligt skuespiller på Fredericia Teater, hvor han senest har brilleret i rollen som sølvryg-gorillaen Kerchak. Men om få uger står han på scenen i Herning og skal deltage i Melodi Grand Prix med sangen "Step it up". Egentlig skulle han begynde på prøver til den kommende musical "Urinetown/Tissebyen". Men i stedet bliver det nu til to måneders orlov, så han kan fokusere på den store musikkonkurrence.

Det var i første omgang kollegaen og sangeren, Bryan Rice, der bragte idéen på banen.

- Vi var begge med i forestillingen "I love it", og en dag, hvor vi skulle køre en længere tur, spurgte Bryan, om ikke jeg havde lyst til at deltage i Melodi Grand Prix. Han mente, at det kunne være noget for mig, siger Teit.

Bryan Rice er selv tidligere Melodi Grand Prix-deltager.

Det er fantastisk, at det kan lade sig gøre.
Teit Samsø
FAKTA
  • "Step i up" er sang nummer otte, når Melodi Grand Prix ruller over skærmen og scenen i Herning 23. februar.
  • Sangen er skrevet af Christoffer Stjerne, Lise Cabble, Nanna Larsen.
Senest har Teit Samsø spillet en af de bærende hovedroller i
Senest har Teit Samsø spillet en af de bærende hovedroller i "Tarzan" på Fredericia Teater, hvor han var sølvryggen Kerchak. Her ses han på scenen sammen med Maria Skuladottir. Foto: Søren Malmose

Teit Samsø sagde ja til Bryan Rices forslag. Derefter gik der et års tid, uden at der skete mere.

- Men så en dag blev jeg kontaktet af en producer fra DR. Han sendte mig en sang for at høre, om jeg havde lyst til at give den et skud. Jeg syntes, at sangen var catchy og rigtig fed at synge. Så det ville jeg selvfølgelig gerne, fortæller Teit Samsø.

Men inden han meldte endegyldigt tilbage og tilmeldte sig konkurrencen, skulle der styr på kalenderen i forhold til Fredericia Teaters kommende forestilling "Urinetown/Tissebyen", som Teit skulle være med i.

- Heldigvis kunne det lade sig gøre at tage orlov i to måneder. Så Kim Ace Nielsen springer ind i den rolle, jeg ellers skulle have spillet. Jeg ærgrer mig over ikke at kunne være med i "Urinetown", for det er en fuldstændig crazy, sjov forestilling. Men hvor er det fantastisk, at det på den måde kan gå op. Jeg føler mig meget heldig, siger Teit Samsø.

Optræder live

Op gennem Melodi Grand Prix-historien har de deltagende sange været velbevarede hemmeligheder indtil den store aften. Sådan er det ikke længere.

DR har allerede lagt sangene ud til offentligheden. Både Teit Samsøs sang "Step it Up" og Rasmus Faartofts sang "Hold my breath" kan høres via netavisen. Fredericianske Martin Skriver er en af sangskriverne bag "Hold my breath".

Men ikke nok med det: Sangerne må også optræde live med deres sange. Og det gør både Teit Samsø og Rasmus Faartoft på Urbania Street Food i Fredericia mandag 11. februar klokken 15.

Teit Samsø tager teater-orlov for at give Melodi Grand Prix den bedste chance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce