Tillidsmand har tiltro til direktøren

g:/spool/frank pedersen3#ERH.jpg
Foto: Benny F. Nielsen

Tillidsmand har tiltro til direktøren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tillidsmanden for de timelønnede medarbejdere hos Davidsen Partnere A/S krydser ligesom sine kolleger fingre for en aftale mellem entreprenør-virksomheden og dens bank-forbindelser. - Jeg opfatter det som en positiv ting, at vi har fået en ny adm. direktør og både tror og håber på, han vil være i stand til at forhandle en brugbar løsning med bankerne på plads. En brugbar løsning, der vil være til god for virksomheden og dermed for medarbejderne, siger Frank Pedersen.

211 timelønnede

Davidsen Partnere A/S er ude i sit livs krise i disse dage, hvor kun bankernes velvilje tilsyneladende kan redde virksomheden fra en lukning. Som omtalt i gårsdagens avis afhænger selskabets fortsatte drift af, at de månedlige tillægs-bevillinger fra virksomhedens hovedbankforbindelser forlænges ind i det nye år. Underskuddet for indeværende år tegner større end først antaget, og egenkapitalen er dermed forduftet. Der er p.t. 211 timelønnede medarbejdere i entreprenør-virksomheden. En del ansatte er "vinter-hjemsendte" i denne tid, til gengæld har snerydnings-tjenesten haft kronede dage.

Vil ikke forstyrre forhandlingerne

Frank Pedersen har været ansat i 18 år og tillidsmand de seneste otte år. Han vil ikke forholde sig til årsagerne til firmaets krise eller i øvrigt kommentere den aktuelle situation. - Jeg er loyal overfor mit firma. Hvis jeg melder noget ud, kan det blive opfattet på en måde, så det kommer på tværs af de igangværende forhandlinger. Det vil ikke være i virksomhedens eller medarbejdernes interesse, siger tillidsmanden. Adm. direktør Lars Bonderup Bjørn siger til avisen, at der næppe kommer nogen afklaring på virksomhedens fremtid før i morgen, torsdag. Det er her, den nuværende tillægsbevilling fra bankerne udløber.

Aktiehandel annulleret

Virksomhedens stifter, Ole Davidsen, vil ikke kommentere firmaets situation eller sine egne følelser omkring det at risikere at miste sit livsværk. - Ikke mens forhandlingerne står på. Det må vente, til vi har en afklaring, siger han. GXG-børsen i Horsens annullerede i går handlen med Davidsen Partnere-aktier som følge af virksomhedens situation.

Tillidsmand har tiltro til direktøren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce