Tømrermester jagter stadig firmabil på rumænske plader - nu er politiet også på sagen

Tømrer- og snedkermester Niels Kruse, står der hen over den hvide håndværkerbil. Men nummerpladerne er rumænske, for tømrermesteren solgte for et halvt år bilen, der skulle til udlandet. Nu tilbyder rumænske håndværkere udskiftning af tagrender, men de har intet med tømrerfirmaet fra Taulov at gøre. Arkivfoto: privat

Tømrermester jagter stadig firmabil på rumænske plader - nu er politiet også på sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tømrermester Niels Kruse i Taulov sidder klar til at rykke ud, hvis nogle ser hans gamle firmabil med rumænere ved rattet. Politiet er også på sagen.

Taulov: Det er endnu ikke lykkedes tømrermester Niels Kruse eller Autohuset Vestergaard i Fredericia at opklare skæbnen for Kruses gamle firmabil, som er vendt tilbage til Danmark med rumænske nummerplader.

- Vi kan se, at rigtig mange har fulgt med i sagen, og jeg håber, at det får nogle til at kontakte os, hvis de ser den. Jeg tror, at den er på vej op igennem Jylland, siger Niels Kruse.

Den hvide varevogn med logo og navn fra tømrermesterfirmaet blev observeret onsdag eftermiddag i Stepping og onsdag aften i Dronningensgade i Fredericia. Derfra fortaber sporene sig.

- Jeg har været i kontakt med Sydøstjyllands Politi i Horsens, og aftalen er, at vi kontakter dem, hvis vi bliver klar over, hvor bilen befinder sig, og vi rykker også selv ud, siger Niels Kruse.

Håndværkerbilen har været en tur i Rumænien for at få rumænske nummerplader på, og der er intet ulovligt i, at den kører i Danmark.

- Men jeg vil meget gerne tale med folkene i bilen, så vi kan få pillet vores navne af siderne, siger Niels Kruse.

Vi klipper altid navn og logo af arbejdstøj, inden vi afleverer det til genbrug, men vi har aldrig haft problemer med bilerne.
Tømrer- og snedkermester Niels Kruse

Klipper navne af arbejdstøj

Autohuset Vestergaard står klar til at sørge for at skilte med firmanavn og kontaktoplysninger bliver fjernet. Det skete ikke, før bilen blev afleveret til den danske køber, for han lovede, at den skulle til udlandet.

Hverken Autohuset eller Niels Kruse har oplevet, at solgte varebiler er vendt retur.

- Vi kunne selv have fjernet skiltene, ligesom vi altid fjerner vores navn og logo fra brugt arbejdstøj, inden vi sender det til genbrug. Det gør vi for ikke at se det brugt i en sammenhæng, vi ikke vil være en del af. Men med bilerne har der aldrig været problemer, siger Niels Kruse.

Tømrermester jagter stadig firmabil på rumænske plader - nu er politiet også på sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce