Tre mand og et klip


Tre mand og et klip

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med måneders forsinkelse blev snoren fredag eftermiddag klippet til Fredericas nye ringvej. Det var knap 40 år efter, at der blev tænkt de første tanker om en vej nord om Fredericia. - Jeg var lige blevet student, da man begyndte at tænke de tanker. I 1991 indviede vi den første lille etape og i 1996 etape to, og så gik der næsten ti år, før vi for alvor fik gjort noget ved det, sagde formand for teknisk udvalg Mads Lund (Borgergruppen) ved dagens indvielse.

Gunners Vej

Han mente, at vejen burde have et andet navn en Ydre Ringvej - nemlig Gunners Vej. Det var en hentydning til, at det ikke mindst er Gunner Christiansen, som i årevis kæmpede for at få Ydre Ringvej etableret. - Du har om nogen kæmpet for det, og det var først, da du lavede et lille listigt bytte med en stemme for lystbådehavnen mod at få Ydre Ringvej, at det lykkedes for alvor at få den på budgettet, sagde Mads Lund. Det kvitterede Gunner Christiansen for med at glæde sig over, at vejen nu er blevet en realitet.

Hvad med cykelsti?

- Det har godt nok varet længe, men nu synes jeg ikke vi skal vente længere, men se at få den indviet, sagde han og tilføjede med et smil, at han også håber, at der snart kommer en cykelsti hele vejen til Bredstrup-Pjedsted. - Det kan ikke være så svært. Få nu det lavet også, sagde han til begejstring for mange af de naboer, der var taget til indvielse i kulden. Den ide var Holger Madsen, direktør for totalentreprenøren Arkil Fundering helt med på. - Jeg har boet i Fredericia i ti år, og jeg glæder mig både som borger og entreprenør over, at vi nu har færdiggjort projektet. Men det er rigtigt, at der også godt kunne være en cykelsti, og vi vil gerne anlægge den, sagde Holger Madsen, som også er ivrig cyklist.

Beklagede forsinkelse

At vejen i sidste ende blev yderligere næsten et år forsinket beklagede han. - Vi er totalentreprenør, så det er selvfølgelig vores ansvar i sidste ende, at der var en fejl i de statiske beregninder, som desværre ikke blev opfanget i vores kvalitetskontrol, sagde han. Den fejl betød, at tunellen under jernbanen måtte forstærkes. Armeringen var ikke stærk nok og det kostede mange måneders ventetid. Men det spolerede ikke glæden ved indvielse, hvor borgmester Thomas Banke håbede at det nye stykke vej vil blive godt modtaget af både virksomheder og borgere. - Ydre Ringvej er et vigtigt erhvervspolitisk tiltag, som jeg ved, at man har ventet på i årtier. Nu kan vi være glade for, at den endelig kan tages i brug, sagde han.

Tre mand og et klip

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce