Unge mænd skabte utryghed i boligområde - viftede med en pistol

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Unge mænd skabte utryghed i boligområde - viftede med en pistol

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre unge mænd forsøgte at stikke af fra politiet, men det havde de ikke held med. En visitation af den ene afslørede en ulovlig foldekniv.

Fredericia: Tirsdag aften blev en beboer på Ullerupdalvej ved Korskærparken så utryg, at personen kontaktede politiet. Anmelderen havde set flere unge rende rundt med en pistol samt set dem sætte en patron i pistolen. Det fik naturligvis politiet til at rykke ud, og selvom de tre mænd, i alderen 20-22 år, forsøgte at stikke af i første omgang, lykkedes det betjente at få fat i mændene.

Pistolen, som anmelderen havde bemærket, var blevet smidt, men politiet fandt den og kunne konkludere, at der var tale om en såkaldt hardball-pistol.

Ifølge Karsten Høy fra Sydøstjyllands Politi, havde mændene viftet med pistolen, hvilket naturligvis nok havde skabt utryghed hos anmelderen.

En af mændene, en 20-årig, blev desuden også sigtet for overtrædelse af knivloven, da betjente, under visitation af manden, fandt en ulovlig foldekniv.

Narko-bilist

Klokken 10.54 tirsdag kørte en 78-årig kvinde ud for ubetinget vigepligt på Fynsgade. I det samme kom en anden kvindelig bilist kørende forbi, og den 78-årige ramte ind i den anden bil. Der skete kun ringe materiel skade ved uheldet. Senere var det på Sjællandsgade, at vigepligten ikke blev overholdt. Her kørte en 48-årig mand ind i en 84-årig bilist. Her kom heller ingen personer til skade.

Derudover har Sydøstjyllands Politi haft standset to bilister det seneste døgn. Klokken 16 var det en 21-årig mand, som ikke er fra lokalområdet. Han blev stoppet i sin bil på Østjyske Motorvej ved Lillebæltsbroen, og patruljen mistænkte ham for at være påvirket. Han blev testet, og den gav positivt udslag på euforiserende stoffer. Det blev han derfor sigtet for.

Klokken 3.45 på Ydunsvej var det også en 21-årig mand, der blev standset. Det viste sig, at han havde fået administrativt inddraget sit kørekort - så han måtte slet ikke køre bil. Det blev han en sigtelse rigere for.

Unge mænd skabte utryghed i boligområde - viftede med en pistol

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce