Verdensstjerne kommer til Fyn: Ed Sheeran giver rekordkoncert i Tusindårsskoven

27-årige Ed Sheeran optræder i Tusindårsskoven søndag 28. juli 2018. PR-foto

Verdensstjerne kommer til Fyn: Ed Sheeran giver rekordkoncert i Tusindårsskoven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søndag 28. juli 2019 optræder det britiske popfænomen Ed Sheeran i Tusindårsskoven. Hans første fynske koncert får plads til 43.000 publikummere.

Den britiske stjerne Ed Sheeran annoncerer torsdag formiddag sit største danske show nogensinde, når han løfter sløret for sin sommerturné 2019.

Den danske koncert foregår i Tusindårsskoven søndag 28. juli, og der sættes 43.000 billetter til salg, hvilket potentielt gør det til den største koncert nogensinde i Tusindårsskoven. Men ikke den største i Odense, da Guns N' Roses i juni i år havde samme antal gæster.

- Ed Sheeran er ikke bare én af verdens mest succesfulde musikere, han er også et af verdens mest efterspurgte livenavne, hvilket understreges af hans igangværende, udsolgte USA-turné. På denne turné alene har Ed spillet for mere end 3,3 millioner fans inklusiv fire udsolgte koncerter på Wembley Stadium i London. Uanset hvor han annoncerer en koncert, bliver billetterne revet væk, siger John Fogde fra Down The Drain, som arrangerer koncerten sammen med Beatbox.

Han fortæller, at Ed Sheeran i øvrigt kommer med sit helt eget setup og sceneshow, så alt fra Tinderbox Festival en måned forinden pilles ned.

Ed Sheeran har været ét af de mest ønskede navne netop til Tinderbox, men koncerten i Tusindårsskoven skal ikke ses som en form for kompensation til de mange tusinde, der har drømt om ham.

- Ed Sheeran er blandt de mest ønskede artister i verden, så det her handler 100 procent om, at vi syntes, det var en vanvittig spændende mulighed for at få lov til at lave hans største danske show nogensinde. Vi har rigtig gode erfaringer med Odense og Tusindårsskoven, når det kommer til de helt store navne, derfor optræder han der, siger John Fogde.

2017 var vanvittigt

Ed Sheeran var den mest streamede artist og den bedst sælgende globale artist i 2017. Hans Grammy-vindende tredje album "÷" ("Divide") udkom i marts sidste år og solgte flere end 15,5 millioner eksemplarer.

Den enorme succes skyldes hits som "Shape of You" (den tredje mest solgte single nogensinde i hjemlandet og det mest streamede nummer på Spotify nogensinde), "Castle on the Hill", "Galway Girl", "Happier" og "Perfect".

2017 var på mange måder et vildt år for den nu 27-årige musiker. Han blev tildelt en MBE (Most Excellent Order of the British Empire) af Dronning Elizabeth II for sit arbejde med musik og velgørenhed. En hæder, som følger i kølvandet på fire Grammy-statuetter, fem Brit Awards, seks Billboard Awards, fem GAFFA-priser og mange andre.

Den kommende turné kører fra maj til august 2019, og de nye datoer sender Ed Sheeran gennem Frankrig, Portugal, Spanien, Italien, Tyskland, Østrig, Rumænien, Tjekkiet, Letland, Rusland, Finland, Danmark, Ungarn og Island, før turnéen rundes af i England med fire hjemmebanekoncerter i henholdsvis Leeds og Ipswich.

Salget til alle koncerter på turnéen sættes i gang klokken 11.00 torsdag 27. september. De danske billetter kan købes på Ticketmaster.dk.

Verdensstjerne kommer til Fyn: Ed Sheeran giver rekordkoncert i Tusindårsskoven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce