Alle elsker Urinetown: Men musicalen bliver ikke forlænget

Det er ikke bare sjovt, men virkelig sjovt, når Kim Ace Nielsen (t.v.) og Lars Mølsted danser ud som ordensmagt i Urinetown. Musicalen har fået grinene og stjernerne frem hos anmelderne. Foto: Søren Malmose

Alle elsker Urinetown: Men musicalen bliver ikke forlænget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anmelderne har rystet massevis af stjerner ud over Fredericia Teaters nyeste "lille" forestilling. Man elsker den skæve historie, der tager musicalgenren under kærlig behandling.

Fredericia: Det er sjældent, at en af Fredericia Teaters små forestillinger har trukket så stor opmærksomhed som den aktuelle Urinetown. Men selv om forestillingen kun spiller kort tid, har anmeldere fra små og store medier valgt at kigge forbi Fredericia Teater for at vurdere forestillingen med teatrets faste ensemble i særdeles veloplagt danse- og syngehumør.

Det er der kommet stribevis af flotte anmeldelser ud af, som teaterchef Søren Møller glæder sig over. Men trods fine anmeldelser er der ingen chance for, at teatret kan forlænge musicalen ud over det planlagte.

- Vi spiller til den 4. maj med glæde og har ikke planer om mere, siger Søren Møller.

Stor "lille" musical til biografpris
Traditionen tro er den "lille" forestilling prismæssigt også på "lille" niveau med billetpriser, der i den billigste ende kan matche en biografbillet.

Omdrejningspunktet i den anderledes musical Urinetown er, at tørke har betydet, at storspekulanter har gjort en forretning ud af toitetbesøg.

Forestillingen giver chance for at møde hele teatrets faste ensemble minus Teit Samsø, men plus bl.a. Diluckshan Jeyaratnam og Kim Ace Nielsen. De godt 20 roller dækkes ved lynhurtige skift i kostumer i specielt designet til forvandling.

Michelle Tattenbaum har instrueret, Nevena Prodanovic scenografi og Kim Ace Nielsen koreografi.

Over budgettet

Forestillingen får af anmelderne stor ros for at give musicalgenren et frisk pust. Skuespilpræstationerne roses til skyerne for både sang og dansepræstationer, ligesom den enkle scenografi og geniale kostumer begejstrer i lighed med Kim Ace Nielsens koreografi og Mads Æbeløes oversættelse. At de begge ydermere står på scenen i Urinetown, gør det ikke mindre imponerende, er anmelderne enige om, mens de fordeler mellem seks og fire stjerner ud på den såkaldt lille forestilling.

65 procent af billetterne til musicalen er allerede solgt, og dermed ligger salget allerede 10 procent over det budgetterede, kan teatret ydermere glæde sig over.

Alle elsker Urinetown: Men musicalen bliver ikke forlænget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce