Bacharach med et mere jazzet udtryk

Lone Boyd har med sit Bacharach-projekt ramt et mere jazzet udtryk. Stærke melodier får ny gnist ved koncerten i Skyttehuset 12. april. PR-foto

Bacharach med et mere jazzet udtryk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lone Boyd har med sit Bacharach-projekt ramt et mere jazzet udtryk. Stærke melodier får ny gnist ved koncerten i Skyttehuset 12. april.

Vejle: Den amerikanske sangskriver Burt Bacharach har gennem årene beriget verden med et utal af skønne og sangbare klassikere. Og kender du titler som "What the world needs now", "Close to you","Alfie" og "Raindrops keep falling on my head", ved du, hvilket repertoire jazz-koncerten i Skyttehuset fredag 12. april vil byde på.

Dog vil Bacharachs melodier få et mere jazzet udtryk, da orkestret har lavet helt nye fortolkninger på numrene, hvilket klæder dem utroligt godt. Især når de serveres af sangerinden Lone Boyd, som synger med en fantastisk indlevelsesevne og nærvær og et band bestående af musikere i international klasse, hedder det i en pressemeddelelse.

Eminente Jesper Bodilsen på bassen. Vejles egen Jesper Riis på trompet. Trommerne bestyres af Anders Mogensen, en fremragende og nuanceret trommeslager og pianisten Søren Bebe som både er en dygtig instrumentalist og akkompagnatør.

Elsker man jazz venter der, ifølge arrangørerne, en stor aften med virtuost spil, dejlig sang og storslåede melodier.

Dertil mad fra Skyttehusets kokke.

Arrangementet finder sted klokken 18.30, og billetten kan købes i Skyttehuset.

Bacharach med et mere jazzet udtryk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce