Kajakklubben har fået ny formand - og han har kursen klar

Fredericia Kajakklub har fået ny formand. Ole Raff, 39, fra Fredericia har fået posten efter klubbens seneste generalforsamling. Ole Raff har desuden været medlem af klubben siden 2013 og har ligeledes været instruktør. Han ses her i aktion under sidste års åbent hus-arrangement. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Kajakklubben har fået ny formand - og han har kursen klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ole Raff er ny formand i Fredericia Kajakklub. Han håber på, at den spritnye bestyrelse får gode år med et godt samarbejde. Selv er hans fokus et større sammenhold i klubben.

Fredericia: Onsdag kunne Fredericia Kajakklub endelig igen kalde sig en klub med en fuldtallig bestyrelse.

En generalforsamling i klubben endte med, at 39-årige Ole Raff fik plads i formandsstolen. Han har selv siden 2013 været en del af kajakklubben, og med stor interesse i, at Fredericia Kajakklub fortsat skal være velfungerende, valgte Ole Raff at stille op til posten.

- Vi har vidst i et halvt års tid, at Peter (Dam Krag, tidligere formand, red.) ville stoppe, og jeg sagde, at hvis jeg ikke var den eneste, der stillede op til bestyrelsen, så ville jeg gerne være formand, fortælle Ole Raff.

Jeg håber, vi får noget mere sammenhold i klubben, så folk får lyst til at komme og hygge sig. Det er mit største fokuspunkt.
Ole Raff, ny formand, Fredericia Kajakklub

Holde på medlemmer

Ole Raff er oprindelig fra Nordsjælland, men flyttede i 2002 til Fredericia. Han kender Fredericia Kajakklub særdeles godt med beskæftigelsen som instruktør i klubben, og nu er det altså også som formand, man fremadrettet kan møde Ole Raff. Hans mål for klubbens fremtid er klar.

- Jeg håber, vi får noget mere sammenhold i klubben, så folk får lyst til at komme og hygge sig. Det er mit største fokuspunkt, siger den ny formand.

Fredericia Kajakklub, som blev stiftet i 1934 har omkring 200 medlemmer, og selvom flere medlemmer altid er ønskeligt, er det ikke der, Ole Raff vil smide sin energi til at starte med.

- Det er ligeså vigtigt for mig, at vi holder på de medlemmer, vi allerede har. Folk skal have lyst til at være en del af vores klub, lyder det fra Ole Raff.

Samme visioner

Udover den nye formand er de øvrige poster i bestyrelsen blevet besat. Næstformanden hedder nu Maiken Bak Jensen, kassereren Lene Jensen, sekretæren hedder Christel Alsted, det menige medlem Lene Meinert og suppleanten Steen Bondo.

- Det har været en udfordring at få folk til at stille op, og for mig er det derfor også 100 procent nyt, men jeg er sikker på, at os i den nye bestyrelse umiddelbart har samme visioner for klubben, siger Ole Raff.

En post i Fredericia Kajakklubs bestyrelse besættes for to år ad gangen. I den afgående bestyrelse har posten som næstformand og suppleant for en stund ikke været besat.

Kajakklubben har fået ny formand - og han har kursen klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce