Tarzan nomineret til Reumert-pris

Tarzan-forestillingen har ikke kun begejstret anmeldere og publikum. Forestillingen er blevet nomineret til en Reumert som årets musicalforestilling. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Tarzan nomineret til Reumert-pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredericia Teater har de seneste år gjort indhug i Reumert-priserne, og i år er det Tarzan-forestillingen, som er nomineret til pris.

Fredericia: Mens Fredericia Teater er ved at slukke ned for forårets sidste forestilling, så kan teaterchef Søren Møller og resten af holdet glæde sig over endnu en gang at være nomineret til en af teaterverdenens fine priser - en Reumert. Tarzan the Musical er nomineret i kategorien bedste Musicalforestilling.

Teaterchef Søren Møller kvitterer for nomineringen med et Tarzan-brøl på Facebook, og det kan lige så vel gælde, at Fredericia Teater igen er med i toppen af forestillinger.

Tarzan kunne måske være blevet nomineret i andre kategorier som scenografi og skuespil, når man har læst begejstrede anmeldelser, men det er ikke sket i denne omgang.

Ååååååå-iii-åååå-ii-ååååå.
Teaterchef Søren Møller

Plads på Reumert-hylden

Fredericia Teater har taget flere Reumert-trofæer de seneste år og triumferede i 2017 med hele tre priser til samme forestilling. Det var med Disney-forestillingen Klokkeren fra Notre Dame, som tog prisen for bedste forestilling, bedste sanger Lars Mølsted og Benjamin La Cour fik talentprisen for forestillingen scenografi.

Ved den seneste Reumert-uddeling var Fredericia Teater også i fokus, da hele to talentpriser gik teatrets vej. Joakim Lind Tranberg fik talentprisen for sin rolle i Seebach, mens Diluckshan Jeyratnam fik talentprisen for præstationen i Prinsen af Egypten.

Tarzan nomineret til Reumert-pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce