Gør-det-selv-Kjeld: Prof-lader fra Inelco


Gør-det-selv-Kjeld: Prof-lader fra Inelco

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

? Hej Kjeld Bjerre - tak for dine gode artikler. Vil gerne have oplyst, hvor man kan købe den lader, som du omtalte for noget tid siden: Prof-lader fra Inelco.

Venlig hilsen Erik

! Hej Erik - det kan jeg simpelthen ikke huske, for det er en del år siden, at jeg fik fingre i den. Men jeg kan bevidne, at den er rigtig god, og den fylder ikke ret meget. Det er nemlig en af disse moderne tingester, som er helt igennem elektroniske - du ved: Én knap til "pil op", én til "pil ned" og én knap til "okay" - så skal man trykke en hel masse gange, medens menuen skifter på en lille skærm - det ta'r kun et kvarters tid, men så virker den også - hvis man er heldig.

Ellers er det forfra - og pludselig kommer man til at tænke på sin søn - alting var jo meget nemmere, da han boede hjemme, for han er meget skrappere til alt sådan noget digitalt juks - men inden vi klapper den åndssvage tingest én med hammeren, prøver vi lige én gang til - og pludselig virker den - så er jeg alligevel ikke helt tabt bag af udviklingen ...

Men når jeg nu har ordet, vil jeg godt have lov til at sige, at jeg er godt og grundigt træt af digitale dimser med deres helt igennem tåbelige "brugerflader" - ta' nu bare min Honda, som i grunden kører rigtig godt, men hvis jeg skal tænde for varmen eller indstille radioen, er den et mareridt - et m-a-r-e-r-i-d-t: For det første skal man have læsebrillerne på, og for det andet skal man trykke på gud ved hvor mange små åndsvage knapper - så skal man studere, hvad der står i displayet, og så opdager man, at det slet ikke er aircon'en, som man har gang i, men sædevarmen i bagruden - og nu gik der ged i gps'en, bare fordi man prøver at finde P1 - "hold til højre - hold til højre" - "idiot - vi beregner ny rute ..."

Nå, men Inelco'en er god nok, når bare man lige vænner sig til, at den selv tror, at den er skide klog og har brug for en længere kommunikation for at lade et batteri op - sådan noget med batteritype, størrelse og hvad ved jeg - men så beregner den også en meget fin ladekurve, og dit batteri bliver ladet op efter alle kunstens regler - i flere trin og med vedligeholdelse og alting.

Meget intelligent og tilmed dansk, men hvor man køber den? Modellen hedder Keepower Pro, og jeg har rodet lidt rundt på nettet og endda ringet til nogen i Fjerritslev, som hedder Inelco A/S, og de fortæller, at de har solgt den del af virksomheden, som har med ladere at gøre, til svenske Ctek. 

Vi kan altså konstatere, at lille, søde og intelligente danske Inelco ikke findes mere - de er blevet ædt af en stor grim svensker ...

Men de laver nu også gode ladeapparater - svenskerne, altså. I reklamerne påstår de ligefrem, at de er de klogeste i hele verden - deres ladere, altså ...

Venlig hilsen Kjeld Bjerre

Gør-det-selv-Kjeld: Prof-lader fra Inelco

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce