Restauranter får lettere adgang til gode, lokale råvarer

Madværket præsenterer tirsdag en online markedsplads, hvor producenterne kan sælge direkte til restauratører. Arkivfoto

Restauranter får lettere adgang til gode, lokale råvarer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trekantområdet - De flere end 60 medlemmer af Madværket, der er en forening for producenter, restauranter og butikker, der brænder for lokalt producerede råvarer af høj kvalitet, får nu lettere ved at finde hinanden og kunderne.

På tirsdag 7. juni lancerer Madværket en online markedsplads for salg af lokalt producerede fødevarer.

Platformen er baseret på salg til forretningsdrivende - altså hoteller, restauranter, kokke og butikker med fokus på fødevarer i særklasse.

Målet for Madværket er at lade producenter, fødevarevirksomheder og kokke møde hinanden og derved skabe unikke smagsoplevelser, der kan sætte Trekantområdet på det gastronomiske verdenskort.

Præsentationen af den nye markedsplads sker i Viuf på Rydskovgaard, der producerer økologisk svine- og oksekød, på tirsdag kl. 11-12.

Det koster 500 kroner om året at være medlem af Madværket, men personer uden cvr-nummer kan gratis være med - dog uden stemmeret.

Madværket mødes fire gange om året til netværksmøder hos medlemmerne, og Madværket hjælper medlemmerne med markedsføring og salg.

Restauranter får lettere adgang til gode, lokale råvarer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce