Volvos nye S60 er afsløret

Foto: Volvo

Volvos nye S60 er afsløret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De fleste tænker stadig på Sverige, når talen falder på Volvo, men det kinesiskejede mærke bygger snart biler verden rundt. Årsagen er, at man ønsker at bygge produkterne tæt ved kunderne.

Forleden fejrede Volvo, at man åbner fabrik i South Carolina. Det skete i Göteborg, hvor man i forbindelse med Volvo Ocean Race præsenterede den nye S60. Den nye USA-fabrik har en kapacitet på 150.000 biler årligt, og fra 2021 skal den nye XC90 produceres sideløbende med S60.

S60 er først i Europa næste sommer, og til den tid er en af hovedkonkurrenterne i form af BMW's 3-serie også komplet fornyet. En hurtig prøvesidning i S60 afslører en bil, der har mere plads ved bagsædet, end man umiddelbart skulle tro, når man ser, hvor lav bilen er. Ellers ligner interiøret det, som vi kender fra alle nye Volvoer. S60 kommer udelukkende med benzinmotorer, og blandt nyhederne er, at den kraftigste plug in-version vil kunne leveres med Polestartuning, der opgraderer både undervogn og bilens ydelse til 415 hk.

Som noget nyt i segmentet kan kunderne på visse markeder, som dog ikke inkluderer det danske, abonnere på den nye S60 via Volvos nye abonnementsservice, Care by Volvo. Abonnementet giver kunden rådighed over en bil uden udbetaling via et fast månedligt gebyr. Der er altså ikke tale om et traditionelt ejerskab.

Volvos nye S60 er afsløret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce