Vi bruger cookies!

frdb.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.frdb.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere

Stjernekok fortsætter i børnehavekøkken

Mette Gassner, nykåret Michelin-kok fra Fredericia, har givet en hånd med i sin søns børnehave på Bissensvej, men bliver nu kostfaglig eneansvarlig ved siden af jobbet i restauranten. Arkivfoto: Mads Hansen

Stjernekok fortsætter i børnehavekøkken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredericia: Selvom den netop erhvervede Michelin-stjerne sandsynligvis giver ekstra travlhed, har kok og medindehaver af Ti Trin Ned, Mette Gassner, valgt at fortsætte et lidt specielt bijob.

Nemlig som kostfaglig eneansvarlig i børnehaven på Bissensvej, hvor hun hidtil har givet en hånd med i en snæver vending.

Det fortæller Mette Gassner, som driver toprestauranten i Norgesgade med sin kokkekompagnon og mand, Rainer Gassner, på Facebook:

- Det har været på vej et stykke tid, men nu er det helt officielt.

- Det betyder ikke ændringer på Ti Trin Ned, hvor eftermiddagene i køkkenet og service om aftenen stadig er omdrejningspunktet. Der er fuld opbakning fra vores dygtige team, og formiddagene med små, nysgerrige gæster, der er med i køkkenet, er et lærerigt og givende supplement.

- Den danske madscene har så meget at byde på, og det her er en unik chance for at videregive de grønne tanker og sammenhængen mellem jord og bord.

Fem måneder efter Michelin-stjernen: Sådan går det Ti Trin Ned