Årets fynske håndboldklub: Holdfællesskab fra Vestfyn høster anerkendelse

Sisse Frankfurth (tv), formand for Nørre Aaby Båring Håndbold tog sammen med formand for GV Ejby, Louise Hartmann Rasmussen (th) imod prisen for Årets Fynske Håndboldklub. Mogens Mulle Johansen, formand for Fyns Håndbold Forbund overrakte prisen. Foto: Hanne Sørensen

Årets fynske håndboldklub: Holdfællesskab fra Vestfyn høster anerkendelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opdateret klokken 15.00

Nordvestfyn: For seks år siden var det mere af nød end af lyst, at Nørre Aaby Båring Håndhold og GV Ejby slog pjalterne sammen i et holdfællesskab i forsøget på at komme spillermanglen til livs. Det ægteskab har siden vist sig at være en god idé, og i starten af maj blev Team Vestfyn kåret som Årets Fynske Håndboldklub.

- Det er dejligt, at det arbejde, der bliver lagt i holdfællesskabet, bliver anerkendt, siger formand for Nørre Aaby Båring Håndbold, Sisse Frankfurth.

Det er første gang Team Vestfyn løber med prisen, som både Nørre Aaby Båring Håndbold og GV Ejby tidligere har vundet hver for sig.

GV Ejby vandt desuden prisen for bedste børnestævne for U5 til U8-holdene, og med prisen fulgte 2000 kroner, som skal bruges på børnehåndbolden i Ejby.

Skaber fællesskab

Ifølge Sisse Frankfurth tilfalder prisen i år Team Vestfyn, fordi holdfællesskabet gør meget ud af at skabe et fællesskab blandt spillerne.

- Vi har både fællesarrangementer, ture og en opstartsweekend, hvor de mindste og de ældste spillere lærer hinanden at kende allerede fra sæsonstart. Vi prøver samtidig at opdrage spillerne og deres forældre i klubånden - også i forhold til frivilligt arbejde. Børnene og deres forældre er ikke tvunget til at hjælpe, men det ligger i kortene, at vi hjælpes ad i flok, forklarer hun.

Team Vestfyn blev til i 2012, da både Nørre Aaby Båring Håndbold og GV Ejby manglede ungdomsspillere. Løsningen blev et holdfællesskab, hvor U11 til U19-holdene træner i både Ejby og Nørre Aaby. På den måde kunne begge håndboldklubber fortsætte, mens der samtidig fortsat var mulighed for at spille håndbold på Nordvestfyn for ungdomsspillerne.

- Vores socialudvalg og vores trænere sørger for, at der er kørselsordninger, så det ikke bliver en udfordring, at vi træner i to forskellige byer, forklarer Sisse Frankfurth.

Med prisen følger 5000 kroner, som holdfællesskabet planlægger at bruge på at gøre noget ekstra til opstartsweekenden til september.

Årets fynske håndboldklub: Holdfællesskab fra Vestfyn høster anerkendelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce