Datoen fastsat: Snart lukkes Gl. Lillebæltsbro

Gamle Lillebæltsbro trænger til en grundig og kærlig renoveringshånd. Kørebanen på Gamle Lillebæltsbro skal renoveres, og derfor lukkes broen for vejtrafik i 20 uger fra 22. maj. Foto: Vejdirektoratet

Datoen fastsat: Snart lukkes Gl. Lillebæltsbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kørebanen på Gl. Lillebæltsbro er nedslidt og skal renoveres. Og der er nu sat dato på den snarlige lukning i 20 uger. Borgermøde om sagen.

Lillebælt: Tirsdag den 22. maj spærres G. Lillebæltsbro af, og den vil være spærret for al vejtrafik helt frem til efterårsferien, mens Vejdirektoratet gennemfører en nødvendig renovering af broen. Trafikanterne kan i de 20 uger, broen er spærret, benytte Ny Lillebæltsbro, hvor der også er fundet en løsning for langsomt kørende køretøjer.

- Vi har fundet frem til den periode i 2018, hvor vejrbetingelserne er mest egnet til at renovere Gl. Lillebæltsbro. Det er en meget omfattende og nødvendig renovering, som vi mest effektivt kan gennemføre, hvis entreprenøren Arkil A/S kan arbejde på broen uhindret af vejtrafikken. Derfor har vi valgt at spærre Gl. Lillebæltsbro for vejtrafik i hele perioden. Til gengæld bliver den samlede renoveringsperiode så kortere, siger specialkonsulent i Vejdirektoratet Shahriar Honar i en pressemeddelelse.

Togdriften fortsætter uhindret, ligesom gangstien til gående, cyklister og knallert 45 også er åben i langt det meste af perioden. Undtaget er nogle enkelte nætter.

Infomøde 11. april

Vejdirektoratet vil informere nærmere om renoveringsprojektet på Gl. Lillebæltsbro på et offentligt informationsmøde i Middelfartsalen på Kulturøen onsdag den 11. april kl. 16.30-18.30.

Til stede vil være Vejdirektoratets specialkonsulent Shahriar Honar, rådgivende konsulent fra Rambøll Thomas Urup og entreprenøren Arkil A/S' projektchef Martin Andersen.

På mødet vil de præsentere projektet for offentligheden og svare på spørgsmål. /EXP

Datoen fastsat: Snart lukkes Gl. Lillebæltsbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce