God men teknisk udfordret start hos Byens Take Away

Ejer Ahmet Cetinkayas (tv) og hans højre hånd Kamran Khatari åbnede op for Byens Take Away i Hessgade fredag den 31. august. De står klar alle dage fra klokken 16 i restauranten. Foto: Louise Holmgaard Nielsen

God men teknisk udfordret start hos Byens Take Away

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byens nye take away med næsten samme navn åbnede i fredags dørene til duften af pizza og andre lækkerier i Hessgade - dog med lidt tekniske problemer.

Middelfart: - Åbningen gik rimelig godt. Sådan lyder meldingen fra Ahmet Cetinkaya, ejer af pizzeriaet Byens Take Away, om fredagens åbning i Hessgade.

Tidligere har pizzeriaet og take away-stedet haft til huse i Fredericia, og flytningen over bæltet har været overvejende positiv men travl.

- Der vil altid være lidt problemer med at åbne fra start af. Vi blev først færdige med det sidste torsdag, og så åbnede vi dagen efter, siger Ahmet Cetinkaya.

Problemerne kunne heller ikke helt undgås på åbningsdagen, hvor hverken internet eller telefonforbindelsen virkede. Det var derfor ikke muligt at betale med dankort eller bestille over telefon, men åbningen var stadig god ifølge Ahmet Cetinkaya.

- Det var en positiv oplevelse, og der var mange søde mennesker, som ønskede tillykke med åbningen, fortæller han.

Starter ud med åbningstilbud

Byens Take Away har kigget med søgende øjne efter lokaler i Middelfart i længere tid, og da bygningen, hvor restauranten lå i Fredericia, blev opkøbt, fandt de nye lokaler på Hessgade.

- Det er et godt lejemål, som har været populært tidligere, og vi har gerne villet til Middelfart de sidste fire-fem år. Middelfart er en skøn by og en by i vækst, fortæller Ahmet Cetinkaya.

Planen har fra start af været at få en rolig start, men Ahmet Cetinkaya lover, at der inden for de næste par uger kommer et åbningstilbud, som markerer deres åbning i Middelfart. Denne gang med en fungerende telefon- og internetforbindelse.

Man kan endnu ikke betale med dankort, men det bliver ordnet i løbet af den næste uge. I stedet kan man betale med Mobilepay.

God men teknisk udfordret start hos Byens Take Away

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce