Jazz-diva indtager Brenderup

Cæcilie Nordby kommer til Brenderup på torsdag. pr-foto

Jazz-diva indtager Brenderup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sangerinden Cæcilie Norby giver torsdag sin udsatte koncert på Brenderup Højskole

Brenderup: Torsdag, aftenen før store bededag, løber én af sæsonens store arrangementer af stabelen i Brenderup Højskoles Musikforening. Det drejer sig om den udsatte koncert med jazz-divaen Cæcilie Norby, der går på scenen sammen med sin svenske ægtefælle, bassisten og cellisten Lars Danielsson, samt pianisten Søren Bebe.

Den 54-årige sangerinde er født ind i musikken, da hendes far Erik Norby var komponist, mens hendes mor Solveig Lumholt var operasanger. Hun boltrede sig tidligt i en række sammenhænge, der favnede såvel rock, pop, jazz som funk, bl.a. Frontline og OneTwo med Nina Forsberg ved sin side.

Fra midten af 1990'erne placerede Cæcilie Norby sig efterhånden primært som jazzsanger af international klasse. Siden har hun optrådt som solist med en lang række velkendte danske og udenlandske koryfæer og bigbands i hele Europa.

Cæcilie Norby er musikalsk meget alsidig, da hendes sang kan spænde fra det romantiske til det prosaiske, fra det sårbare til det kraftfulde, og hele tiden er hendes improvisatoriske evner fremragende. Ikke uden grund er hun blevet sammenlignet med så prominente navne som Monica Zetterlund, Dina Washington og Aretha Franklin.

Koncerten begynder kl. 20 og koster 180 kr. for medlemmer, 110 kr. for unge og 220 kr. for alle andre. Biletter kan købes på billetten.dk og I Brenderup Hus.

Jazz-diva indtager Brenderup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce