Minus og status quo på den jyske side

Brolukningen giver Henrik Schrøder længere til sin Rema 1000 butik i Erritsø, men omsætningen er upåvirket. Arkivfoto: Torben Glyum

Minus og status quo på den jyske side

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

McDonalds i Erritsø mangler 10 procent i omsætning, mens den nærliggende Rema 1000-købmand ikke mærker noget til broens lukning.

Erritsø: Mens Søren Riskjær Nielsen fra McDonalds i Middelfart nok vil smile i sit stille sind, hvis den planlagte genåbning af Lillebæltsbroen 5. oktober skulle blive udskudt, har kollegaen Peter Larsen fra McDonalds i Erritsø talt ned, siden broarbejderne rykkede ind i slutningen af maj.

Peter Larsen åbnede sin McDonalds-restaurant på Strevelinsvej tæt ved afkørsel 59 i september 2016 og fortæller, at han har realiseret den budgetterede vækst, ind til broen lukkede.

- Men siden juni er kurven fladet ud, og vi mangler i øjeblikket 10 procent i omsætning i forhold til det forventede. Den eneste forklaring, jeg kan finde, er det gule skilt ved motorvejen, som fortæller, at den gamle bro er lukket. Jeg glæder mig derfor helt vildt til, at den åbner igen, siger Peter Larsen, der også driver McDonalds på Vejlevej i Fredericia og i Kolding.

Status quo hos Rema

Rema 1000 på Strevelinsvej i Erritsø slipper uskadt gennem brorenoveringen. I hvert fald har købmand Henrik Schrøder ikke mærket nogle nævneværdige ændringer i tallene.

- Vores omsætning vokser årligt med 10-15 procent, og væksten i sommer ligger på 12 procent i forhold til samme periode sidste år, vi ser derfor ikke ud til at være påvirket. Jeg synes også, det er de samme kunder, som kommer her. Hvordan vores tal havde set ud med en åben bro, kan jeg kun gisne om, og det kan man ikke bruge til noget, siger Henrik Schrøder, der dog rent personligt glæder sig til den 5. oktober. Han bor nemlig privat i Middelfart og må lige nu ud på en omvej for at komme på arbejde.

Minus og status quo på den jyske side

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce