Oplev første del af Danmarks måske smukkeste gåtur

Der er lavet en folder om Lillebæltsstien, som vil blive uddelt ved indvielsen. Folderen indeholder information om stien, men også en venlig påmindelse om at passe godt på naturen. Pr-foto

Oplev første del af Danmarks måske smukkeste gåtur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er ikke uden grund, at den nye vandresti - Lillebæltsstien - af mange kaldes Danmarks smukkeste gåtur.

Middelfart: Middelfart Kommune inviterer til indvielse af første del af Lillebæltsstien, som nu er færdig og afmærket på en 23 km lang strækning langs kysten.

Flotte kystlandskaber, strande, kystskrænter, hyggelige bymiljøer, åbne marker og skove. Det er ikke uden grund, at den nye vandresti - Lillebæltsstien - kaldes Danmarks smukkeste gåtur. Fredag 14. september kl. 14.30 markeres etableringen og afmærkningen af første del af stien åben for publikum, når Middelfart Kommune inviterer til indvielse i vandkanten ved ejendommen på Østre Hougvej 140 i Middelfart. Ifølge borgmester Johannes Lundsfryd Jensen (S) byder Lillebæltsstien på store oplevelser langs kysten både for kommunens borgere og for turisterne. - Med Lillebæltsstiens afmærkning og særligt den helt nye strækning fra Skrillinge til Gamborg har vi fået en naturlig trampesti, der giver mulighed for en stille vandretur i smukke omgivelser. Det ved jeg, at mange af os, der bor her, sætter pris på og har stor glæde af. Samtidig vil stien være attraktiv for turister, da den løber gennem de helt unikke naturområder langs kysterne, siger borgmesteren og tilføjer: - Vi ønsker derfor også Lillebæltsstien certificeret som en Leading Quality Trail - Best of Europe. Det stiller store krav til oplevelserne langs stien, til stien og til infrastrukturen omkring stien, men vil også bringe os i et fint europæisk selskab, der vil kunne tiltrække kvalitetsbevidste turister.

Ved indvielsen er Middelfart Kommune vært ved kaffe og kage og vil derfor gerne have tilmelding til arrangementet senest mandag 10. september på mail tina.karstensen@middelfart.dk eller pr. telefon 8888 5500.

Oplev første del af Danmarks måske smukkeste gåtur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce