Ren bil for en slik: Ny vaskehal lokker med bilvask døgnet rundt i en måned for 69 kroner

De to vaskehaller ved siden af Burger King opføres få meter fra det nye Go On tankanlæg, som også er på vej. Foto: Henrik Larsen

Ren bil for en slik: Ny vaskehal lokker med bilvask døgnet rundt i en måned for 69 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny vaskehal ved siden af Burger King i Middelfart lokker med billige priser og kort ventetid.

Middelfart: Bliv medlem for 69 kroner om måneden, og få ubegrænset adgang til vask af din bil hver dag klokken 7-22. Sådan lyder det lokkende tilbud fra Wash World, der 1. november slår portene op til to nye vaskehaller ved siden af Burger King på Skovsvinget i Middelfart. Men ikke bare prisen skal sikre kunder i butikken. Folkene bag den nye kæde af vaskehaller i Danmark lover også et minimum af ventetid.

- Du kan bestille og betale din vask og gøre bilen klar udenfor, mens børsterne snurrer på køretøjet foran dig, og du kan vælge at blive i kabinen under vasken, så der er praktisk talt ingen vaskestop mellem bilerne, forklarer Anders Rossing, salgschef i Wash World, som blev etableret i 2013 med manden bag Fitness World, Henrik Rossing, som medstifter.

Kæden har i dag 50 vaskehaller i Jylland, på Fyn og Sjælland. Hallen i Middelfart bliver den fjerde på Fyn, og inden længe åbner også en hal i Bolbro. Desuden leder firmaet efter en adresse i Fredericia. Inden for få år ønsker Wash World at blive landsdækkende.

Vask i hele landet

Et medlemskab hos Wash World giver fri adgang til samtlige af kædens vaskehaller.

Anders Rossing fortæller, at ikke kun pris og tilgængelighed skal trække kunder til.

- Du sparer samfundet for en væsentlig miljøbelastning ved at rengøre din bil i en vaskehal, hvor alt vand samles op og renses fremfor at stå i indkørslen derhjemme, hvor det beskidte vand og tungmetaller fra bilen løber direkte i kloakken, fortæller Anders Rossing og nævner, at hjemmevask er blevet forbudt i Sverige af miljøhensyn. 

 

Ny teknologi

Wash Worlds vaskemaskiner er fra to tyske producenter, der er ledende på verdensmarkedet indenfor bilvask.

- Hallen i Middelfart er helt nyudviklet og skåner både bil med bløde skumbørster og miljø mest muligt, fortæller Anders Rossing.

Wash World opererer med fire forskellige månedlige medlemskaber til henholdsvis 69, 99, 129 og 159 kroner. Bilisten kan også vælge at betale for hver enkelt vask med 39 kroner som billigste pris.

Men hvordan kan man tjene penge på at lade folk vaske deres bil ubegrænset i en hel måned for bare 69 kroner?

- Nu er det jo de færreste der vasker deres bil hver dag, og der er samtidig en del medlemmer, der benytter muligheden for at opgradere deres vask. Det koster 20 kroner hver gang, forklarer Anders Rossing, der ikke vil afsløre præcist, hvor mange medlemmer den fire år gamle vaskekæde er oppe på i dag. Men han lægger ikke skjul på, at der skal rigtig mange medlemmer til, før Wash World er en god forretning.

At Wash World stadig er i en etableringsfase med store investeringer kan man se af det seneste offentliggjorte regnskab. Det fortæller, at Wash World kom ud af 2016 med et underskud før skat på 1,1 millioner kroner. Efter skat var tallet 861.000 kroner.

Ren bil for en slik: Ny vaskehal lokker med bilvask døgnet rundt i en måned for 69 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce