Stolt Jonas Dal: Fedt, at spillerne er skuffede

Jonas Dal er ikke bekymret over, at FC Fredericia er begyndt at lukke mål ind. Arkivfoto: Scanpix

Stolt Jonas Dal: Fedt, at spillerne er skuffede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jonas Dal er ikke bekymret over, at FC Fredericia pludselig er begyndt at lukke mål ind. Målene er ikke et holdproblem, men rettere et udtryk for personlige fejl, mener cheftræneren.

Viborg: FC Fredericia lå der. I en kiste, 10 fod under, mens Viborg var i gang med at fylde jord på. Og så, et flot comeback og et slutresultat i oprykningskandidaternes hule på 2-2.

Cheftræner Jonas Dal var glad for at se spillernes attitude i omklædningsrummet.

- Det er fedt, at spillerne er skuffede, efter at de er kommet tilbage og har fået point på Viborg Stadion. Det er et godt signal, sagde cheftræneren.

Jonas Dal udtrykte igen stolthed over indsatsen. FC var bagud 2-0 efter 15 minutter, og gæsterne lignede et hold, der stod til at blive kørt ud af græsset.

- Jeg var aldrig nervøs. For jeg kunne se, at spillerne blev ved med at arbejde med det, som vi havde talt om. De fulgte planen. Så var der nogle fejl, der satte os under pres, men overordnet set havde jeg en fornemmelse af, at vi kom tilbage. Der var ingen, som gjorde noget, vi ikke havde aftalt, og det er jeg stolt af, sagde cheftræneren.

Angriberen mangler

FC Fredericia har spillet seks kampe og har otte point. Det er ikke en imponerende høst, men til gengæld kan Jonas Dal så glæde sig over, at FC indtil videre ikke har leveret en dårlig kamp.

- Hvis vi hele tiden kan hold niveauet og lægge på, er jeg tilfreds. Der kommer selvfølgelig en kamp, hvor vi falder, men så handler det om, hvordan vi rejser os igen, forklarede cheftræneren.

FC Fredericias mål kom efter to dødbolde. Og hvis FC-træneren skal finde håret i suppen, er det, at klubben har svært ved at score i etablerede angreb.

- Det irriterer mig, at vi ikke scorer rigtige mål, forstå mig ret. Så ender vi igen ved snakke om en angriber. Nu er der en lille uge tilbage. Lad os se, hvad der sker, sagde Jonas Dal.

FC har nu lukket fire mål ind i to kampe. Det bekymrer ikke cheftræneren.

- Nej, for hvad er det for nogle mål? Mod Thisted var det Nybo og James, der var involveret i begge mål. Og så tager vi selvfølgelig en snak med dem. Det er ikke et holdproblem, som jeg ser det. Jeg er slet ikke bekymret, sagde han.

Stolt Jonas Dal: Fedt, at spillerne er skuffede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce