Høj vækst får DHL til at bygge ny terminal - direktør forventer mange nye ansættelser

Der var masser af hjælpende hænder til første spadestik på DHLs nye terminal. Fra venstre er det administrerende direktør i Daugaard Pedersen, Jan Riis, borgmester Jacob Bjerregaard (S), DHL-medarbejder Sophie Johanne Ganzhorn Nielsen og operationsdirektør hos DHL Express Steen Asger Jørgensen. Foto: Dorte Brandsen

Høj vækst får DHL til at bygge ny terminal - direktør forventer mange nye ansættelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mandag tog DHL første spadestik til en ny terminal i Taulov, som skal fremtidssikre virksomheden.

Taulov: På grund af stor vækst i den globale e-handel, har DHL fået vokseværk. Derfor bygger virksomheden nu en ny terminal i Dronningens Kvarter. Første spadestik blev taget mandag eftermiddag.

- Vi er vokset ud af de nuværende faciliteter. Nu bliver vi klar til fremtiden. Vi vil gerne give den bedste service til vores kunder, og vi er her på grund af vores motiverede medarbejdere, siger administrerende direktør Atli Freyr Einarsson.

De nuværende faciliteter, han henviser til, er på Stakkesvang, hvor DHL holder til i lejede lokaler. Virksomheden har i forvejen et søsterselskab ved siden af den nye terminal i Dronningens Kvarter.

Den nye terminal bliver 3375 kvadratmeter til lager og 810 kvadratmeter til kontor.

Jeg ville ikke være overrasket, hvis vi er 100, når vi flytter ind i den nye terminal
Atli Freyr Einarsson

Direktør forventer ansættelser

Hovedentreprenør på byggeriet er Daugaard Pedersen, som skal levere byggeriet til maj næste år. Herefter går DHL i gang med at indrette terminalen til brug og tester bygningen, inden man forventer at tage den i brug til januar 2020.

Placeringen tæt ved motorvejen er optimal for DHL, som i stor grad har brug for en udviklet infrastruktur for at kunne levere pakkerne. Borgmester Jacob Bjerregaard (S) fortæller, at der fra Fredericia Kommunes side bliver arbejdet på at forbedre infrastrukturen på motorvejen.

- Senest er det besluttet at lave nye spor og ramper på motorvejen ved afkørsel 59. Sammen med Vejdirektoratet arbejder vi på noget lignende ved afkørsel 61. Det er en fælles opgave mellem staten og kommunen, siger Jacob Bjerregaard.

Den nye terminal får plads til 90 biler med mulighed for at udvide med 30 ekstra biler. DHLs administrerende direktør forventer, det vil føre til flere ansættelser de kommende år.

- Jeg ville ikke være overrasket, hvis vi er 100, når vi flytter ind i den nye terminal, siger han.

Terminalen bliver 10-11 meter høj og bliver dermed ganske synlig fra motorvejen.

DHL er en del af Deutsche Post DHL Group og havde i 2017 en omsætning på mere end 60 milliarder euro. Virksomheden er repræsenteret i over 220 lande.

Høj vækst får DHL til at bygge ny terminal - direktør forventer mange nye ansættelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce