Kom til Spotlight i Børkop


Kom til Spotlight i Børkop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturfestivalen Spotlight er i Børkop tirsdag den 18. september, og der kommer til at være mange aktiviteter for, med og af børn.

Børn og unge kan den 18. september opleve kultur i alle mulige afskygninger i Børkop. Dagen starter klokken 9 med velkomst og Spotlightsangen, hvor børn fra Børnehuset Krystallen synger for. Efterfølgende vil børnene kunne deltage i Tigerkaravanen rundt på festivalpladsen.

10:30 kan ungerne se action-komedien Race Dog, der handler om forbudt kærlighed i en benhård hundeudstillingsverden.

Klokken 11 kan de opleve Balletskolen Holstebros danselinje og skolens kompagni Asteroiderne vise show med contemporary dans, showdans og hiphop.

En time senere vil Papa Kotji spille på basbalalajka og fortælle historien om Django Reinhardt, der spillede så hurtigt på sin guitar, at hans fingre brændte.

Indimellem de ovennævnte aktiviteter, vil det også være muligt at se de lokale børns kunstprojekter. Her vil blandt andet være udstilling af Fælleshåbsskolens 2. klasse, der hedder "Mega Madder & Maxi Frimærker", Gårslev skoles 3. klasses "Forestillinger om fremtiden" og mulighed for at lege og samarbejde om at løse gåder med Englystskolens 5. og 6. klasser.

Herudover vil der været Gæt og Grimasser fra kl. 10.15-11.15, Virtual Reality, mulighed for at bygge et miniinsekthotel og meget, meget andet.

Festivalen afvikles ved Markant og området deromkring og er fra kl. 9.00 - 14.00.

Kom til Spotlight i Børkop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce