Opskrift fra Vadehavscentret: Syltet tang

En af de retter som tilberedes, til Vadehavscentrets ture Vadehavsmad, er syltet tang. Blæretang er som regel hovedingrediensen. Arkivfoto: Michael Bager

Opskrift fra Vadehavscentret: Syltet tang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingredienser:

Et par håndfulde tang

2 dl eddike

2 dl sukker

1-2 tsk salt

Peberkorn

Eventuelt 1/2 dl vand

Fremgangsmåde:

Varm eddike, sukker, salt og vand til sukkeret er opløst.

Pluk de yderste, friske dele af tangen og skær dem i tynde strimler.

Kom dem i en skål.

Hæld eddikeblandingen over tangstykkerne og lad det trække.

Opskrift fra Vadehavscentret: Syltet tang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce