AC Horsens klar til mental magtkamp

Mathias Nielsen er tilbage i AC Horsens' trup, efter han sad over med karantæne i kampen mod AGF. Foto: Ole Nielsen

AC Horsens klar til mental magtkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bo Henriksen har fokus på at bevare roen. Det er kun første halvleg, der spilles i Hjørring. Afgørelsen falder først i Horsens om en uge.

Horsens: Playoff-kampe bliver sjældent afgjort på godt fodboldspil. Den mentale magtkamp bliver afgørende for de to kampes udfald, og det er naturligt, at der stilles et stort spørgsmålstegn i forhold til AC Horsens' mentale styrke oven på 10 kampe uden sejr og store problemer med at lave mål.

- Vi må se, hvordan vores mentale styrke har det. Det handler om at kunne nyde kampen og glæde sig over at spille en vigtig kamp, siger AC Horsens' manager Bo Henriksen.

Han gider ikke bruge tid på statistikker. Der er heller ikke den store opmuntring i at kigge på den slags set med AC Horsens-briller.

- Jeg kan også finde statistikker, der taler til vores fordel. Vi har ikke tabte mange kampe til Vendsyssel, og vi har vundet flere playoff-kampe, end vi har tabt. Hvis du kigger på antal forventede mål i kampen mod AGF, var vi også bedst, men vi kan ikke bruge noget af det, siger Bo Henriksen.

- Vendsyssel skal ud og skabe kampen, og vi er tilbage i rollen som undertippet. Det er vigtigt at score på udebane, men vi kan også bruge 0-0, siger Bo Henriksen om alternativerne til en sejr.

Vendsyssel skal ud og skabe kampen, og vi er tilbage i rollen som undertippet. Det er vigtigt at score på udebane, men vi kan også bruge 0-0.
Bo Henriksen

Mål til Vendsyssel

En af AC Horsens' store udfordringer har været, at det ofte er gået stærkt, hvis modstanderne først har fået scoret til 1-0. I flere kampe har det kostet yderligere scoringer, inden AC Horsens har fået fodfæste. Den slags vil være fatalt i en playoff-runde.

- Vi har fokus på at bevare roen. Vi vil gerne, men set over to kampe er det ikke sikkert, at vi kan holde Vendsyssel fra at score, og det skal vi være indstillet på. Det må ikke skabe usikkerhed, siger Bo Henriksen.

Han råder igen over Mathias Nielsen og Oliver Drost, der er tilbage efter karantæne. Til gengæld er Sivert Heltne Nilsen ude på grund af for mange strafpoint, efter han fik en advarsel i kampen mod AGF.

AC Horsens vandt med 1-0 over Vendsyssel i Hjørring, da de to hold mødtes i grundspillet. Dengang blev den tidligere Vendsyssel-spiller Bjarke Jacobsen matchvinder. Rune Frantsen og Hallur Hansson har også en fortid i Hjørring-klubben.

Hos Vendsyssel er der to tidligere AC Horsens-spillere. Alexander Juel Andersen, der er anfører for Vendsyssel, står noteret for 71 kampe, mens Jeppe Svenningsen, der har taget turen op gennem AC Horsens' ungdomsafdeling, nåede syv førsteholdskampe for AC.

AC Horsens klar til mental magtkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce