Bo: Nu er vi små favoritter

Bo Henriksen jublede så meget, da AC kom på 1-0, at han næsten nåede at løbe ind i midtercirklen i sin glædesrus, inden han kom på bedre tanker og løb ud til bænken igen, hvor fjerdedommeren nøjedes med at smile overbærende. Foto: René Schütze/Ritzau Scanpix

Bo: Nu er vi små favoritter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AC Horsens' manager fik den længe savnede sejr, men så allerede vendepunktet i Aarhus.

Hjørring: - Jeg elsker Hjørring. Måske vi skal spille kampen på søndag heroppe.

AC Horsens' manager Bo Henriksen var både glad og lettet oven på 1-0 sejren over Vendsyssel i den første af de to playoff-kampe om en plads i Superligaen.

- Vi så allerede i Aarhus mod AGF, at vi var i bedring. I den kamp fik vi en tro og oplevelse af, at vi kunne vende tingene, sagde Bo Henriksen.

- Jeg håber, at vores mål forløser et eller andet. Under alle omstændigheder har vi nu et koncept, der fungerer. Spillerne løb rigtig mange meter og kæmpede hårdt. Det er jeg meget imponeret af, for det har været hårdt at gå gennem 10 kampe uden sejr, sagde Bo Henriksen.

Han slog samtidig fast, at intet er afgjort før returkampen i Horsens på søndag.

- Vi er vel små favoritter nu, men vi er kun halvvejs. Det hedder nok 60/40 i vores favør. Det bliver også hårdt på søndag, men jeg er mere rolig nu. Vi kender de her playoff-kampe, og hvis vi gør vores bedste som i den første kamp, skal vi nok løse det, sagde Bo Henriksen.

- Vi skal også turde angribe i den kamp, slog manageren fast.

Bo: Nu er vi små favoritter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce