Bo har rusket op i sine spillere: - Vi gør det markant anderledes

Bo Henriksen har rystet posen og forsøgt at hanke op i sine spillere før mødet med VB. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Bo har rusket op i sine spillere: - Vi gør det markant anderledes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Manager Bo Henriksen har brugt ugen på at få genrejst sit hold til de to kampe mod VB.

Horsens: Bo Henriksen blev hurtigt færdig med at pege fingre efter 3-0 nederlaget til AGF, og AC Horsens' manager prøver istedet at kigge frem mod de to kampe mod VB med optimistiske øjne.

- Stemningen i truppen er god. Vi har truffet nogle valg sammen om at stole 100 pct. på hinanden og give os selv fri til at spille. Vi kan ikke bruge det til noget at skyde skylden på nogen. Jeg har heller ikke brug for forklaringer eller for at banke folk oven i hovedet. Det tror jeg ikke, de bliver bedre af. Det gør ingen. Kampen mod AGF var et sammensurium af dårlige oplevelser, og nu handler det om at gøre noget markant anderledes mod VB, siger Bo Henriksen.

- Spillerne er friske og humøret er tilbage. Jeg kan mærke, at alle står sammen. Hele omverdenen har jo også dømt os til at skulle spille playoffkampe. Vi er klart det dårligste hold, når der bliver sat odds på vores kampe, så nu handler det om at gå ud overraske og bevise over for fodbold-Danmark, at det ikke passer, siger Bo Henriksen.

Han vil ikke ud med hvor meget, han ændrer på truppen til kampen i Vejle fredag aften.

- Det kan godt være, at der kommer udskiftninger. Jeg skal finde de spillere, der har modet til at spille frit, og som er villige til at løbe for hinanden. Vi skal have genskabt trygheden.

- Vi skal have ændret udviklingen. Det bliver vanskeligt, men jeg har prøvet at stå i den her situation før. Vi prøver at lede efter de succesoplevelser til træning og i kampene, som kan bringe os videre, siger AC-manageren.

AC Horsens har før mødet med VB et forspring på otte point til Vejle-mandskabet og tre point ned til Sønderjyske på tredjepladsen i puljen.

- Vi har talt meget, og nu er tiden kommet til, at det skal vises, og derfor skal den have en over nakken mod VB, siger Bo Henriksen.

Det kan godt være, at der kommer udskiftninger. Jeg skal finde de spillere, der har modet til at spille frit, og som er villige til at løbe for hinanden. Vi skal have genskabt trygheden.
Bo Henriksen

Småskader i truppen

AC Horsens ændrer ganske givet på flere pladser til mødet med VB. Sivert Heltne Nilsen er tilbage efter overstået karantæne. Til gengæld er der flere andre spillere, der kæmper med småskader.

Rune Frantsen måtte melde fra lige før kampstart mod AGF med en forstrækning, og han har ikke trænet med resten af truppen siden.

- Vi kæmper med Rune Frantsen og Peter Nymann, og jeg håber ikke at skulle undvære dem, siger Bo Henriksen.

Mathias Nielsen fik et skrub til den afsluttende træning, og valgte at gå ind sammen med AC Horsens' fysioterapeut.

AC Horsens har hele foråret måttet undvære Søren Reese, der har været ude med en knæskade, men han ligner en spiller, der snart indgår i den almindelige træning

- Han er ved at være klar. Det samme gælder Gregers Arndal-Lauritzen, siger Bo Henriksen.

Bo har rusket op i sine spillere: - Vi gør det markant anderledes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce