Efter nederlag: Bo efterlyser tro og talisman

AC Horsens træner Bo Henriksen i Superliga-kampen mellem Randers FC og AC Horsens på Cepheus Park i Randers, 10. marts 2019.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Efter nederlag: Bo efterlyser tro og talisman

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Nu bliver det forbudt for børn, så de skal puttes tidligt i seng, siger AC-manager.

Randers: AC Horsens Bo Henriksen følte sig hårdt ramt oven på 2-0 nederlaget til Randers FC. Et nederlag, der sendt AC Horsens ud af kampen om top seks, og som samtidig var holdets tredje i træk.

- Mål ændrer fodboldkampe. Vi gjorde, hvad vi kunne og skulle, og efter første halvleg stod der ved 1-0 til os i chancer, og den første chance, Randers får efter pausen, giver målet til 1-0. Det får os til at stresse, og så scorer de på deres anden chance til 2-0, sagde Bo Henriksen.

- Man kan roligt sige, at Randers var bedst i felterne.

- Vi har brug for en succesoplevelse. Det slags breder sig som ringe i vandet på samme måde, som modgang gør det. Spillerne gjorde, hvad de kunne mod Randers, men der manglede det sidste mod til at slå de afgørende afleveringer, sagde Bo Henriksen.

AC Horsens mangler stadig at møde Brøndby hjemme i grundspillet, og derefter venter yderligere seks kamp i en nedrykningspulje.

- Det bliver forbudt for børn, så de skal puttes tidligt i seng. Vi har prøvet at klare os i det spil, så vi ved, hvad der venter. Vi står med 31 point efter 25 kampe, og det havde jeg nok sagt ja tak til før sæsonen, når man tænker på alle de ændringer i truppen, der har været, sagde AC-manageren.

Han peger på, at Hallur Hansson har været hårdt savnet i de to seneste kampe. Midtbanespilleren er tilbage efter overstået karantæne til kampen mod Brøndby.

- Han er vores drivkraft og talisman i forhold til at bringe noget dynamik ind i vores offensiv, sagde Bo Henriksen.

Efter nederlag: Bo efterlyser tro og talisman

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce