FC Fredericia forlænger med ung stopper

Erik Nissen og FC Fredericia forlænger samarbejdet, så det løber til sommeren 2021. Arkivfoto: Mette Mørk

FC Fredericia forlænger med ung stopper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erik Nissen får lagt ét år oveni sin aftale med FC Fredericia - nu løber aftalen til sommeren 2021.

Fredericia: FC Fredericia og Erik Nissen forlænger samarbejdet, så klub og spiller nu har på papir på hinanden frem til sommeren 2021.

Desuden kommer den 22-årige centrale forsvarsspiller på en fuldtidsaftale. Den tidligere aftale, som løb endnu halvandet år, var en deltidsaftale.

- Han er en spiller, vi ser et stort potentiale i. Derfor har vi ønsket en længere aftale med ham, siger Stig Pedersen, direktør i FC Fredericia.

Ifølge Stig Pedersen har der været interesse for Erik Nissen for andre klubben, men FC Fredericia-direktøren ønsker ikke at fortælle hvilke klubber, som luftede interessen.

Ungdomsspiller i Sønderjyske

Erik Nissen, der er fra Augustenborg, kom for halvandet år siden til FC Fredericia fra Kolding IF.

Han fik sin fodboldopdragelse i Sønderjyskes ungdomsafdeling, hvor han spillede på klubbens bedste U17- og U19-hold, inden han i slutningen af 2016 forlod klubben og rykkede til Kolding IF, inden han i sommeren 2017 drog videre til FC Fredericia.

I begyndelsen af sin tid i FC Fredericia tilbragte Erik Nissen en del tid på udskiftningsbænken, men efterhånden blev det til flere og flere minutter, og han var ifølge Stig Pedersen tiltænkt en startplads til denne sæson.

Det kuldsejlede imidlertid, da Erik Nissen kom galt af sted med sin ene ankel. I forbindelse med en træningsøvelse kom han forkert ned efter en hovedstødsduel og brækkede sin ene lægbens-knogle.

Den slags koster normalt minimum et halvt år ude, men Erik Nissen kom tidligere tilbage end forventet, og det betyder, at han har spillet fra start i forårets foreløbig tre kampe.

FC Fredericia forlænger med ung stopper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce